Aftenmøderne finder sted den sidste torsdag i måneden kl. 19-21 på Skanderborg Fælled. Foto: Michael Wulff

Aftenmøderne finder sted den sidste torsdag i måneden kl. 19-21 på Skanderborg Fælled. Foto: Michael Wulff

Nu kan du igen møde andre demens-pårørende

Corona satte de kommunale pårørende-aftener på hold. Torsdag 27. august vender tilbuddet tilbage med et tema om sorg

Demens Den sidste torsdag i måneden inviterer Skanderborg Kommune til åbne aftenmøder, hvor du kan få vejledning og møde andre pårørende til personer med demens.

De særlige pårørendeaftener har været på pause, siden regeringen besluttede at lukke Danmark delvist ned som følge af corona-pandemien.

"Vi glæder os til igen at byde pårørende indenfor til en god snak. Vi ved, hvor vigtigt det er for pårørende til borgere med demens at mødes med ligesindende og dele erfaringer og oplevelser," siger Jytte Elleby, demenskoordinator i Skanderborg Kommune.

Møde sidste torsdag

Aftenmøderne finder sted den sidste torsdag i måneden kl. 19-21 på Skanderborg Fælled. Møderne er åbne for alle, som kender nogen med demens, eller som blot har interesse i at vide mere om hvordan det er at leve med en demenssygdom.

Aftnerne vil have et fagligt oplæg med efterfølgende spørgsmål og dialog. Emnet 27. august er sorg med oplæg af sognepræst Line Rudbech.

Demenskoordinatorerne starter også nye pårørendegrupper op for henholdsvis ægtefæller og voksne børn. Møderne i grupperne finder sted om eftermiddagen efter nærmere aftale og mødestedet er typisk Skanderborg Fælled.

Hvis du vil være med i en pårørendegruppe, kan du kontakte demenskoordinatorerne:

Inge Tranholm tlf. 2066 1936, inge.tranholm@skanderborg.dk

Jytte Elleby tlf. 2052 3025, jytte.ellerby@skanderborg.dk

cns

Publiceret 18 August 2020 06:30