95 procent af alle Smukfest-armbånd i 2021 er optaget

Årets festivalgængere har i stor stil overført deres armbånd til næste år

Smukfest ER en voldsomt populær størrelse. 95 pct. af partoutbilletterne og i gennemsnit 65 pct. af endagsbilletterne er tryllet om til 2021-udgaver og har allerede deres ejermænd. De resterende billetter vil blive udbudt til de gode, smarte folk, der skrev sig på venteliste til henholdsvis partout- og fredagsarmbånd ved udsolgt den 3. december 2019. Det oplyser Smukfest.

Festivalen skriver videre:

Er du iblandt de heldige, modtager du et tilbud via mail. Vi begynder ventelistesalget den 8. september og fortsætter, til vi løber tør. Disse ventelistetilbud vil være til 2021-priser, hvor partoutbilletten stiger (for første gang siden 2017), med 300 kr. fra 2695 til 2995 kr. Du er selvfølgelig i din gode ret til at takke nej og lade tilbuddet gå videre til den næste på listen.

De øvrige endagsarmbånd (onsdag, torsdag, lørdag, søndag) samt børnepartout vil kunne købes helt almindeligt og af alle interessede på Smukshop.dk fra 8. september og så længe lager haves.

Funktioner til overdragelse og videresalg gæsterne imellem er lukket ned på Smukshoppen, indtil vi er færdige med ventelistesalget som beskrevet. Vi forventer at alt kører som du kender det fra ultimo september 2020.

Publiceret 12 August 2020 11:42