Anne og Per Bille fejrer det første år med butik Værdig torsdag 6. august kl. 15-18 med et glas vin til gæsterne og musik ved dj Marc Haywood. Foto: Per Bille

Anne og Per Bille fejrer det første år med butik Værdig torsdag 6. august kl. 15-18 med et glas vin til gæsterne og musik ved dj Marc Haywood. Foto: Per Bille

En Værdig sommer...

Turisterne har fået øje på den lille feel good butik på Ry Bytorv

Af
Grethe Bo Madsen

Lykken er, når virkeligheden svarer til forventningerne og lidt til. Ovenpå et helt igennem fantastisk første år med butik Værdig på Bytorvet i Ry, har sommerens turisters nu også fået øje på den særlige feel good butik på Bytorvet.

"Vi kniber hinanden i armene. Hvor har vi været heldige og privilegerede, at vi får den her skøre ide om, at vi kan drive en butik, selv vi ikke har nogen erfaring - og så går det så fantastisk. Vores første år med Værdig er gået langt over vores forventninger. Anne og jeg er blevet taget så sindssygt godt imod i Ry," fortæller Per Bille.

"Der har været så mange lykkestunder, og dem samler vi på. Lykkestunder i det samarbejde, vi har med udstillerne i butikken, med Henrik fra Byens Bønner og med Rune, der laver tatoveringer. Lykkestunder sammen med alle de her mennesker, der på forskellige vis byder ind med noget og gerne vil være en del af vores drøm. Det er fantastisk, og det kan ikke gøres op i timer eller tal eller to streger på en bundlinje," understreger han.

"Kombinationen af kunsthåndværk, café og salg af kvalitets genbrugstøj ser ud til at være den helt rigtige ide. Og noget af det, der har været med til at skabe succesen er den store vægt, vi har lagt på hygge og indretning og en rigtig god stemning. Vi har gjort os rigtig meget umage med det butikken, caféen og nu også piphusene. De rammer virker, og det er fedt at kunne give folk den oplevelse. Her i sommer har vi haft rigtig mange turister forbi, som har været begejstrede, og det er jo skønt, at få sådan en feedback."

Som noget nyt vil Værdig nu udvide Klædeskabet, hvor der sælges kvalitets-genbrugstøj, så der både er dame-, herre- og børnetøj.

"Indtil nu har vi kun taget dametøj i kommission, men fremover vil det også være genbrugs-herretøj og -børnetøj i en god kvalitet," forklarer Anne Bille.

Som en tak for det første spændende år med fantastisk opbakning byder Billerne værdige venner og kunder på et glas vin torsdag 6. august fra kl. 15-18.

"Vi skal jo stadig passe på med Corona, så det er ikke en stor fest, men en hyggelig eftermiddag, hvor der også er lidt musik."

Publiceret 05 August 2020 08:30