John Frandsen i Skanderborg efterlyser jord at bygge på eller grunde med nedrivningsklare bygninger. Pressefoto

John Frandsen i Skanderborg efterlyser jord at bygge på eller grunde med nedrivningsklare bygninger. Pressefoto Pressefoto

Flere boliger skal skyde op i Skanderborg

Befolkningstallet er stigende i Skanderborg, men på sigt kommer der til at mangle boliger

Gennem de seneste 10 år er befolkningstallet steget med 9,5 procent i Skanderborg Kommune, og i kommunens befolkningsprognose forventes det, at denne stigning fortsætter. Det betyder, at der i 2030 vil være godt 70.000 indbyggere i kommunen mod de 62500 indbyggere, der lige nu har bopæl i kommunen.

Med Skanderborg som den største by i kommunen, kommer der til at mangle boliger, og i John Frandsens lokale afdeling er de indledende øvelser allerede gjort, så der forhåbentlig snart kan skyde nye boliger op.

'Vi har investorer, der står klar til at bygge i området, og vi har allerede samarbejde med byggefirmaer. Vi mangler bare et egnet stykke jord,' siger Daniel Karlsen, ejendomsmægler hos John Frandsen i Skanderborg.

Alt har interesse

Ejendomsmægleren leder både efter ubebygget jord, men han fremhæver også muligheden for at bruge tidligere erhvervsgrunde, hvor bygninger skal rives ned.

'Det kan være alt muligt, det kan også være gamle forretninger, der skal væk, bare det er rimelig bynært,' siger Daniel Karlsen fra ejendomsmægler John Frandsen i Skanderborg og opfordrer derfor eventuelle sælgere til at ringe ind og få en snak.

Med den store efterspørgsel der er på boliger i øjeblikket, så er tidspunktet ifølge Daniel Karlsen helt rigtigt nu.

Publiceret 30 July 2020 08:30