De to frivillige

De to frivillige "cykelsmede", Carsten Knudsen og René Larsen. Foto: Charlotte Strandgaard

Stort sponsorat til Cykelværkstedet

Cykelværkstedet i Højvangen har fået et sponsorat på 10.000 kr. af Damstahl

Af
Charlotte Strandgaard,

Projekt Højvangen

højvangen Stålvirksomheden Damstahl på Danmarksvej har begavet Cykelværkstedet i Højvangen med et fornemt sponsorat på 10.000 kr. Virksomheden ville gerne støtte lokale projekter, der er baseret på frivillighed, og efter en ansøgningsrunde faldt valget blandt andet på Cykelværkstedet.

"Cykelværkstedet i Højvangen er et projekt, der i den grad kommer lokalområdet til gode. Vi har lagt vægt på, at der i Cykelværkstedet både er mulighed for at lære at reparere sin egen cykel og erhverve sig en cykel og nyde den frihed, det giver," forklarer administrerende direktør Michael Lund om valget af Cykelværkstedet.

De to frivillige "cykelsmede", Carsten Knudsen og René Larsen, er ovenud glade for den fornemme donation til deres projekt.

"Det er en gave, der er guld værd for os. Nu kan vi lave flere cykler, fordi vi kan indkøbe nok værktøj til, at vi kan arbejde flere på samme tid," siger René Larsen, og Carsten Knudsen istemmer: "Det er en meget stor hjælp, som vi er meget taknemmelige for."

Carsten og René har drevet Cykelværkstedet i halvandet år og har oplevet, at flere og flere beboere efterspørger hjælp til deres cykler.

"Sponsoratet fra Damstahl er et flot skulderklap til os, og det er virkeligt dejligt at andre kan få øje på værdien i vores frivillige arbejde," konstaterer René Larsen. Og det bekræfter Michael Lund fra Damstahl:

"Vi ser ganske enkelt så meget livskvalitet i Cykelværkstedet, og vi ønsker al mulig held og lykke til projektet," siger han.

På grund af corona-nedlukning er den officielle overrækkelse af sponsoratet skubbet frem til august, men de frivillige cykelsmede har allerede været i gang med at købe nyt værktøj til Cykelværkstedet. Nu glæder de sig til at kunne komme over på Damstahl og sige ordentlig tak for den fine donation.

Publiceret 20 July 2020 10:00