Hen over sommeren er der nye køretider mellem Aarhus og Skanderborg. Man skal nemlig med togbus. Pressefoto

Hen over sommeren er der nye køretider mellem Aarhus og Skanderborg. Man skal nemlig med togbus. Pressefoto

Togdriften ændres mellem Aarhus og Skanderborg

Hvor holder togbusserne? Få svarene her

skanderborg I dagene 18.-27. juli 2020 kører der ingen tog mellem Skanderborg og Århus. Det gælder både for Arriva Tog og DSB. Årsagen er, at Banedanmark i perioden foretager omfattende broarbejder i forbindelse med den kommende elektrificering af hovedstrækningen Fredericia-Århus.

Der indsættes togbusser på strækningen Mellem Skanderborg og Aarhus skal Arrivas rejsende benytte indsatte togbusser, der ligeledes betjener stationerne i Hørning og i Viby J. Arrivas togrejsende fra Herning og Silkeborg skal således i perioden skifte til/fra bus i Skanderborg.

Hvor holder togbusserne?

• På Skanderborg station holder Arrivas togbusser for enden af perron 1 mod syd

• I Hørning og Viby J. kører togbusserne ind til stationen

• I Aarhus holder Arrivas togbusser på Ny Banegårdsgade (i retning mod rutebilstationen)

• I Aarhus benytter DSB’s togbusser Banegårdspladsen til venstre for udgangen af bygningen

I perioden 15.-17. juli samt 28.-31. juli er flere af Arrivas afgange på strækningen Skanderborg-Aarhus desuden ændret. Nogle tog er omlagt, mens andre erstattes af togbusser.

"I denne periode, hvor togdriften er ændret, opfordrer vi alle vores passagerer til at besøge Rejseplanen.dk og se, hvordan togene kører den dag, man har planlagt at rejse," siger Kenneth Korsgaard, kommerciel chef i Arriva Tog.

"Vi beklager ulejligheden for alle vores passagerer og glæder os til, at togdriften igen er normaliseret fra 1. august."

mj

Publiceret 14 July 2020 16:00