Der er stadig ledige pladser på årets håndboldskole i Stjær. Genrefoto

Der er stadig ledige pladser på årets håndboldskole i Stjær. Genrefoto

Håndboldskole: Stadige ledige pladser i Stjær

Stjær Stjær Boldklubs håndboldafdeling stod med en aflysning af årets håndboldskole, men nu ser det anderledes ud, for der er blevet åbnet op for, at der alligevel gerne må afvikles håndboldskoler.

Så derfor er det nu muligt at gennemføre Stjær Boldklubs håndboldskole i uge 32 for årgange 2002 til 2011. Dog betyder det, at der maksimalt må være 50 børn på håndboldskolen.

Stjær Boldklub glæder sig rigtig meget over, at håndboldskolen alligevel kan afholdes, og planlægningen er nu i fuld gang, så man er klar til at modtage de mange børn. Tidligere år har håndboldskolen i Stjær samlet over 100 deltagere, som både er kommet fra Stjær området og fra Århus området, og selv om klubben er meget sent ude, er det ikke kun lokale, der allerede har tilmeldt sig håndboldskolen, hvilket klubben glæder sig meget over. Det betyder ifølge klubben, at man allerede til næste år igen vil kunne samle mere end 50 børn på håndboldskolen.

Der er stadigvæk ledige pladser, og skulle man have lyst til at deltage i håndboldskolen i Stjær, kan man tilmelde sig på DHF´s hjemmeside under håndboldskoler.

gs

Publiceret 10 July 2020 10:00