"Tirsdag 30. juni indtraf den største dommerfejl nogensinde i dansk håndbold, da du helt uforklarligt blev sendt af banen." Sådan indleder Jens Christ4ensen, formand for Skanderborg Håndbold sit mindeord over Torben Væver. Foto: Ole Nielsen

Mindeord over Torben Væver: "En dommerfejl af rang"

Jens Christensen, formand for Skanderborg Håndbold har på vegne af klubben skrevet mindeord over ildsjælen Torben Væver, der tirsdag i denne uge på tragisk vis afgik ved døden efter kort tids sygdom

En dommerfejl af rang!

Som i et af dine utallige kampreferater: Tirsdag 30. juni indtraf den største dommerfejl nogensinde i dansk håndbold, da du helt uforklarligt blev sendt af banen.

Ingen kommer nogensinde til at forstå den kendelse, og den vil blive diskuteret i mange år frem. Hvor var det bare en kæmpe fejl af den øverste dommer, at bortdømme dig på den måde! Citat fra Kelle

Tirsdag 30. juni 2020 døde Torben Væver, efter at han fik en hjerneblødning på jobbet en uge forinden. 52 år gammel.

Det er så uforståeligt, at vi ikke længere skal møde din varme og dit dejlige selskab. Du gav dig altid fuldt ud, både professionelt og privat. Du var dig sig selv, samtidig med at du oprigtigt var interesseret i dem der var omkring dig.

Det er ubærligt, ubegribeligt og uretfærdigt, at du ikke længere skal kæmpe for Skanderborg Håndbold, scoute nye spillere, snakke håndbold med trænerne, udvikle organisationen og ikke mindst din filterløse og skarpe kommunikation med den danske presse.

Du omdøbte Morten Børuphallen til Cigaræsken og Fælledhallen blev til Orangeriet. Det er ubærligt, at du ikke skal sidde og spille de samme små lydbidder igen og igen. At vi ikke skal mødes i trykkeriet, når der skal trykkes tøj. At vi ikke længere kan komme forbi på Netto, og lægge planer for Skanderborg Håndbold.

Det bliver tomt. Det er allerede meget tomt!

Dit navn er helt fortjent blevet synonym med den fremgang, der er sket for Skanderborg Håndbold. Din drivkraft og evnen til at få gode folk og nye kræfter ind, og dermed få ting til at ske, har været enorm.

Nedenstående er på ingen måde fuldkommen, men er med til at give et lille indblik i dit store engagement:

  • Du sad i ungdomsudvalget fra 2003 – 2012.
  • Du var med til at starte SHEA i 2008.
  • Du sad i bestyrelsen for Skanderborg Håndbold fra 2004-2019.
  • Du drev Café Grøn i Hjertet i Morten Børup Hallen.
  • Sportschef for Ligaherrer fra 2006
  • Du opbyggede Skanderborg Håndbolds bod ved SMUK FEST ved Sølund indgangen fra en beskeden omsætning til i dag på over 2 millioner i to boder på Kærligheden.
  • Årets idrætsleder i Divisionsforeningen Håndbold i 2012.
  • DJ V fra den spæde start med musik til en voksende interesse for musik, kulmineret med egen sceneoptræden ved jeres sølvbryllup i 2017.
  • Og ikke mindst drev du din egen virksomhed Nettoperforering i 22 år.
  • Og så var du sammen med Dorthe i 30 år og sammen fik i fem skønne børn.

Altid var tingene gennemført og planlagt til mindste detalje!

Jeg vil savne dig kolossalt, ligesom ufatteligt mange mennesker vil det, for du har efterladt et massivt indtryk og et massivt aftryk. Vi vil aldrig glemme dig.

Vores tanker går til Dorthe, Andreas, Mathias, Kathrine, Cecilie og Marie, svigerbørn, barnebarn og familien.

Æret være dit minde.

Mindehøjtidelighed og bisættelse tirsdag 7. juli 2020 kl 14.00. Udendørs ved Slotskirken i Skanderborg.

Publiceret 03 July 2020 16:18