Maja Vesti Voetmann fra Hørning glæder sig til at tage imod nye og eksisterende kunder i sin nye salon på Bøgekildevej i Hasselager.

Maja Vesti Voetmann fra Hørning glæder sig til at tage imod nye og eksisterende kunder i sin nye salon på Bøgekildevej i Hasselager. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Frisørs pigedrøm:

Det er som at vinde i Lotto

Vesti Hairstudio slår dørene op 20. juli på Bøgekildevej i Hasselager

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

fHørning Det lyder som en kliche, men ikke desto mindre er historien god nok. Siden 28-årige Maja Vesti Voetmann sad på sit barneværelse og klippede i Barbie-hår, har hun vidst, at hun skulle være frisør. Hun var slet ikke i tvivl, og der var ingen plan b. Heller ikke da hun i folkeskolen blev spurgt: Hvad nu, hvis ikke det lykkes. Det var slet ikke en mulig tanke - for hun VILLE være frisør.

Og det blev hun. I drømmen var også, at hun en dag skulle åbne sin egen salon. Det lykkes også for halvandet år siden i privatboligen i Hørning, da hun var færdig med barsel. Hjemmesalonen bliver nu skiftet ud med et nyt lokale på Bøgekildevej 8B i Hasselager, og samtidig har hun ansat en assistent.

"Det er en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg føler, jeg har vundet i Lotto. Jeg må ikke have ansatte i mit private hjem, og jeg har haft tre måneders ventetid, så jeg havde brug for en assistent. Jeg lukkede øjnene og i løbet af en uge, havde jeg fundet det her lokale på 90 kvadratmeter," siger Maja Vesti Voetmann, der glæder sig til at tage imod nye og eksisterende kunder i sit nye lokale, der er noget større end de 25-30 kvadratmeter, hun er vant til at bevæge sig rundt på i privaten.

"Jeg har store armbevægelser, så jeg glæder mig til at kunne sprede dem ud her," siger hun med et grin og slår ud med armene.

Beholder navnet

Selv om både lokaler og by bliver skiftet ud, beholder hun navnet Vesti Hairstudio, hvor hun sammen med sin nye assistent, som hun har gået i frisørklasse med for 11 år siden, fortsætter med at nørde i farver.

"Jeg er bedst til farver - jeg er en kæmpe farvenørd," siger Maja Vesti Voetmann med et kæmpe smil.

At hun går op i at arbejde med hårfarve fremgår tydeligt på hendes Facebook og Instagram side, hvor hun altid lægger før- og efterbilleder op af sine kunder.

Til at få taget de gode billeder har hun indrettet et lokale til fotostudie.

"Jeg bruger de sociale medier meget - det er faktisk derigennem, stort set alle mine kunder er kommet," fortæller frisøren.

Noget godt for sig selv

Tidligere har hun været nede med stress, fordi hun med egne ord har været en "pleaser," men da hun kom tilbage fra barsel for halvandet år siden, var det med en beslutning om, at hun skulle please sig selv.

"Jeg skulle gøre noget godt for mig selv. Det er hårdt at være selvstændig, men det er sjovt, og jeg ser det som en investering. Jeg havde regnet med, at jeg skulle arbejde i cirka fire timer om dagen til at begynde med, men det var slet ikke realistisk, for det gik bare så hurtigt fremad med kunderne," siger Maja Vesti Voetmann.

Hun havde ikke bevidst søgt efter lokaler i Hasselager, men da de dukkede op, tøvede hun ikke med at slå til. Hun ville gerne blive i området omkring Hørning, og hun er glad for, at det blev Hasselager, fordi det er tæt på Aarhus og Hørning samt Stilling.

Hun slår dørene op til Vesti Hairstudio 20. juli, og der er reception 12. juli.

Publiceret 02 July 2020 14:33