Himmelbjerget får nu også et mobilt turistkontor. Foto: VisitAarhus

Himmelbjerget får nu også et mobilt turistkontor. Foto: VisitAarhus

Gæsteservice på to hjul på Himmelbjerget

Nyt mobilt turistkontor ved Himmelbjerget

Turisme Med skolernes sommerferie starter også sæsonen for VisitAarhus’ mobile turistkontor. VisitAarhus har så gode erfaringer med et synligt velkomstteam i byens rum i Aarhus og i Silkeborg, at turistorganisationen denne sommer udvider det mobile turistkontor til også at omfatte Himmelbjerget i Skanderborg Kommune.

De sidste ni år har VisitAarhus haft velkomstteams på gaden i Aarhus i turistsæsonen. I Silkeborg har det mobile turistkontor tre år på bagen. Begge steder har succesen været så stor, at VisitAarhus nu også indsætter mobile turistkontorer i Skanderborg og Randers Kommuner.

”Da vi havde turistkontor på Banegårdspladsen i Aarhus, nåede vi op på 10.000 besøgende på et år. Sidste år rundede vores mobile gæsteservice 100.000 besøgende. Vi har gennem årene fået langt flere turister til byen, heriblandt krydstogtgæster, men faktum er, at vi kan hjælpe mange flere gæster ved at befinde os dér, hvor gæsterne er, i stedet for at lade dem finde os,” siger Pia Lange Christensen, direktør i VisitAarhus i en pressemeddelelse.

Hvor stort behovet er for den mobile gæsteservice netop i år i kølvandet på covid-19 tør Pia Lange Christensen endnu ikke spå om.

”Det kommer meget an på, hvor mange udenlandske gæster, der kommer til landet og om danskerne udviser den samme adfærd som udenlandske turister, når de ferierer i nye egne af eget land. Jeg håber, vores velkomstteams får en masse gode snakke.”

Destinationsguiden findes også digitalt på https://www.visitaarhusregionen.dk/hjaelp/turistinformation .

gs

Publiceret 02 July 2020 16:00