Torsdag i denne uge bliver den høje asfaltkant på Oddervej ved Vestermølle jævnet ud - i hvert fald ifølge planen. Foto: Claus Sonne

Torsdag i denne uge bliver den høje asfaltkant på Oddervej ved Vestermølle jævnet ud - i hvert fald ifølge planen. Foto: Claus Sonne

Nu udjævnes cyklisternes frygtede kant på Oddervej ved Vestermølle

NCC lægger asfalt og udjævner kanten torsdag og samtidig lover politikerne at have et vågent øje

Af
Claus Sonne

Trafiksikkerhed Som UgeBladet i de seneste uger har kunnet dokumentere, er Oddervej, og især ved Vestermølle, et risikabelt sted at være cyklist. Adskillige personer har fortalt deres historier om kedelige nærkontakter med enten en meget høj asfaltkant eller (for) tætkørende køretøjer - eller en kombination af de to ting. Men nu sker det noget.

Skanderborg Kommune fortæller, at NCC for kommunen vil foretage to her-og-nu forbedringer af vejen. Det betyder bl.a., at den høje asfaltkant jævnes ud, så den ikke 'fanger cykeldæk'. Og for at sikre, at vandet stadig kan løbe væk fra vejen, laves der flere tiltag. Arbejdet foregår fra torsdag i denne uge, ifølge planen.

Også politikerne rører på sig. Claus Leick (SF), formand for Miljø- og Planudvalget, fortæller, at udvalget til august vil kigge på, om Oddervej skal have en højere prioritet i forhold til at få en cykelsti.

Publiceret 01 July 2020 19:30