Der er lagt op til sjov i uge 27 i Skanderborg Søbad. Pressefoto

Der er lagt op til sjov i uge 27 i Skanderborg Søbad. Pressefoto

Hygge og masser af aktiviteter på Sommercamp i Søbadet

Skanderborg Ungdomsskole fylder Søbadet op med aktiviteter i uge 27

SØBADET Der er fuld gang i Skanderborg Søbad, hvor Skanderborg Ungdomsskole mandag til torsdag i uge 27 laver aktiviteter på land og i vand.

"Vi har alt fra vandaktiviteter såsom kajak, stand-up paddle boards og waterballz. Og så har vi alle aktiviteterne på land som indebærer Spikeball, fitness, yoga, volleyball, fodboldskills, bålhygge, tshirt tryk og alle former for havespil," skriver i en pressemeddelelse Stine Braas Wonsild, som er afdelingsleder på Skanderborg Ungdomsskole.

En følge af corona

Som følge af Covid-19 har regering og en række andre partier afsat en pulje penge til at sikre udendørsaktiviteter for børn og unge mellem 6 og 17 år i sommerferien. Børne- og undervisningsministeriet skriver på deres hjemmeside:

"For en del børn og unge samt for udsatte grupper har situationen under COVID-19-krisen været vanskelig. Mange har været isolerede og har stået uden sociale fællesskaber og normale hverdagsrytmer med fritidstilbud, skole og pauser fra hjemmet. I aftalen afsættes 200 millioner kroner til sommeraktiviteter for børn og unge i alderen 6-17 år i 2020 i hver af landets 98 kommuner."

"Vi er enormt glade for at kunne skabe aktiviteter og fællesskaber for børn og unge i Skanderborg Kommune," udtaler Stine Braas Wonsild.

Også aktiviteter i uge 32

"En af Skanderborg Ungdomsskoles fornemmeste opgaver er at skabe aktiviteter og fællesskaber, som alle børn og unge i kommunen har mulighed for at være en del af, og så er det jo ikke kun skanderborggenserne, der har mulighed for at deltager i vores sommeraktiviteter. I uge 32 rykker vi hele arrangementet til Sdr. Ege i Ry."

Sommercampen på Skanderborg Søbadet og Sdr. Ege i uge 32 er gratis, så der er rig mulighed for at deltage i aktiviteterne. Sommercamp på Søbadet varer fra mandag til torsdag i uge 27 kl. 10-16 og er henvendt til børn i alderen 6-17 år.

Publiceret 29 June 2020 18:00