Hvilken lærer synes du, har gjort særlig indtryk? Send en personlig tak til din yndlingslærer. Foto: VIA University College

Hvilken lærer synes du, har gjort særlig indtryk? Send en personlig tak til din yndlingslærer. Foto: VIA University College

Sig tak til en lærer, der gør en forskel

Skanderborg Vi kender dem alle: Den lærer der gjorde indtryk i skolen. Den lærer, der hjalp dig med at forstå den ligning, der ikke ville løses, og den lærer der ikke gav op på dine vegne, da dansktimerne blev svære.

Nu vil professionshøjskolen VIA University College sætte fokus de lokale lærere i alle Region Midtjyllands 19 kommuner, som hver dag gør skolen til noget særligt for børnene.

”Vi synes, det er tid til at sige tak til de tusindvis af lokale lærere, der hver dag gør en forskel for børnene i vores skole,” siger Britta Riishede, der er uddannelsesleder på læreruddannelsen i Aarhus, som blandt andet leverer nyuddannede lærere til Skanderborg Kommune.

Hun opfordrer alle borgere i Skanderborg Kommune til at indstille en særlig lærer, som de enten kender eller selv har haft, til en personlig takkehilsen på hjemmesiden www.via.dk/taklærer.

Herefter vil VIA sørge for at sende blomster og et takkekort med en personlig hilsen til tilfældigt udvalgte lærere fra alle regionens kommuner.

gs

Publiceret 27 June 2020 10:00