Bjarne Langdahl Riis er pr 1. juli ny administrerende direktør i Skanderborg Forsyning. Pressefoto

Bjarne Langdahl Riis er pr 1. juli ny administrerende direktør i Skanderborg Forsyning. Pressefoto

Forsyningens nye direktør er kendt profil i organisationen

Bjarne Langdahl Riis er ny administrerende direktør i Skanderborg Forsyning fra 1. juli

Skanderborg Bestyrelsen for Skanderborg Forsyning har valgt ny administrerende direktør, og valget er faldet på en kendt profil i organisationen, som allerede har vist resultater med at skabe retning for en fagligt stærk og bred organisation, der opererer i en kompleks virkelighed.

Det bliver nemlig Bjarne Langdahl Riis, 56, som fra 1. juli formelt indtager direktørstillingen efter at have været konstitueret i stillingen siden 1. februar. Han var i forvejen afdelingschef for Projekt & Udvikling i forsyningen.

Bestyrelsesformand Martin Frausing Poulsen lægger derfor også vægt på den nye direktørs erfaring og kompetencer til de strategiske opgaver og samarbejder, der venter forude for Skanderborg Forsyning.

”Jeg er sikker på, at Bjarne er den rette til – sammen med bestyrelsen og medarbejderne – at udfolde forsyningens mange store og vigtige dagsordner, der har betydning for hele kommunens udvikling. Sikker opgaveløsning og udvikling af fremtidens forsyning er vigtigt i en kommune som Skanderborg, der er i rivende udvikling. Derfor bliver det vigtigt med et godt samarbejde mellem forsyningen, kommunen og de partnerskaber, der skal være med til at skabe fundamentet for fremtidens forsyning, der arbejder til gavn for borgerne og Skanderborg Kommune. Bjarne har allerede vist, at han har færdighederne til at drive forsyningen i den retning, og jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet,” siger Martin Frausing Poulsen i en pressemeddelelse.

Ansættelsen af Bjarne Langdahl Riis som administrerende direktør efterlader hans hidtidige stilling som afdelingschef for Projekt & Udvikling ledig.

Derfor bliver en af de første opgaver for den nye direktør at sammensætte og udvikle den samlede ledelse for forsyningens medarbejdere, som tilsammen dækker 54 årsværk. 12 medarbejdere beskæftiger sig med drift af drikkevands- og spildevandsforsyningen og den øvrige medarbejderstab med projekt- og procesledelse, administrative funktioner og forretningsudvikling.

gs

Publiceret 24 June 2020 16:30