Charlotte, Sheila og Ian er klar til at tage imod gæster i Café Greenhouse. Foto: Per Pedersen, foto8600

Charlotte, Sheila og Ian er klar til at tage imod gæster i Café Greenhouse. Foto: Per Pedersen, foto8600

Charlotte Kivsmose serverer i Silkeborg Ry Golfklub

Golfklubben overtager selv driften og skifter navn til Café Greenhouse

Mandag 8. juni åbnedes dørene til Café Greenhouse i Silkeborg og Ry, med nyt koncept og nyt menukort. Det er Silkeborg Golf A/S, der selv overtager driften af restauranterne efter tre år med den Århus-baserede Restaurant Ferdinand som forpagter.

Som ansvarlig i det daglige har driftsselskabet ansat den erfarne kok og ildsjæl, Charlotte Kivsmose, som Food & Beverage-manager. Charlotte Kivsmose er lokalkendt i både Ry og Silkeborg, og hun glæder sig til at komme i gang efter en opstart mærket af coronakrisen. Silkeborg Golf A/S overtog nøglerne den 1. april under tvunget corona-nedlukning.

"Vi går alle og tripper for at komme i gang og udleve vores drømme og gode idéer. At begynde med lukkede lokaler var jo ikke en drømmestart, men det har givet os mulighed for at finpudse konceptet og få alle aftaler på plads," siger Charlotte Kivsmose.

Café Greenhouse tilbyder både cafémenu og dagens ret, samt den helt stor selskabsmenu med gastronomiske oplevelser for enhver smag. Åbningen af caféerne markeres med ekstra gode tilbud i åbningsdagene.

Publiceret 12 June 2020 14:15