Minigolfanlægget i Hørning tog straks efter spadestikket form, da der blev gravet ud til de ni huller. Tre på den ene side af indgangen og seks på den anden side. Foto: Michael Wulff

Minigolfanlægget i Hørning tog straks efter spadestikket form, da der blev gravet ud til de ni huller. Tre på den ene side af indgangen og seks på den anden side. Foto: Michael Wulff

Snart kan du gå ni huller midt i Hørning

Hørning Idrætscenter tog sammen med Middelfart Sparekasses Hørning afdeling første spadestik til minigolfanlæg

Af
Michael Wulff

HØRNING I januar kom nyheden om, at Hørning Idrætscenter udvider med et minigolfanlæg. Og her et halvt år senere er det en realitet, for spaden var fundet frem torsdag før pinse, og så blev det første stik sat.

"Det bliver et ni-hullers anlæg med tre baner på den ene side af indgangspartiet til idrætscentret og seks baner på den her side," fortæller Dan Christoffersen, medindehaver af PlanB-minigolf, som har base på Fanø.

Travle minigolf-folk

Han har sammen med makkeren Michael Rasmussen travlt i disse dage, hvor de er i gang med Danmarks største minigolfanlæg ved Køge på Sjælland, men haster så tilbage til Hørning, hvor de allerede tirsdag efter pinse går i gang med at støbe.

"Vi havde et møde med centerchef Henrik Skjøtt, der var med til at vælge materialer ud. Så nu bliver der støbt og bygget med brædder og sten, inden vi placerer det kunstgræs, som vi har med fra Fanø," siger Dan Christoffersen.

Spadestik og kaffe

Middelfart Sparekasses afdelings-direktør Steen R. Søndergaard, som i januar kom med checken på 150.000 kroner, samt Henrik Skjøtt tager hvert sit spadestik, inden det lille selskab af bankens og hallens personale går ind og får en kop kaffe denne formiddag.

De 150.000 kroner er tilvejebragt i et samarbejde med Sparinvest, og så har Skanderborg Idrætsråd bevilget 85.000 kroner til minigolfanlægget udenfor Hørning Idrætscenter.

Anlægget forventes at stå færdigt om tre uger.

"Vi håber jo på, at vi kan indvie minigolf samtidig med, at regeringen forhåbentlig åbner op for vores idrætscenter igen," siger Henrik Skjøtt, mens han damper endnu en gang mælk til en 'latte'.

Publiceret 05 June 2020 11:30