Casper Nielsen og Laila Christophersen har stået i front for GoForm i Hammel og Galten siden årsskiftet. Privatfoto

Casper Nielsen og Laila Christophersen har stået i front for GoForm i Hammel og Galten siden årsskiftet. Privatfoto

Træning i det fri:

GoForm tænker ud af centret

Spinning, jumping, og mave/balle/lår-træning er blot noget af det, som fitnesscentret GoForm i Galten nu tilbyder udendørs

Af
Christina S. Johansen

Fitnesscentrene er blandt de sidste ting, som fortsat må holde lukket for medlemmerne, med mindre man som GoForm i Galten tænker ud af boksen og rykker træningen udenfor. Lige så snart udendørs sport blev tilladt, stod ejerne Casper Nielsen og Laila Christophersen klar til at rykke ud.

"Vi sad sådan set bare og ventede og havde lagt en lille slagplan," fortæller Casper Nielsen, der sammen med kæresten Laila har ejet GoForm siden årsskiftet.

De seneste uger er der derfor gradvist kommet flere og flere udendørs hold til, og i denne uge er der hele 32 at vælge mellem i Galten. Blandt andet spinning, jumping, og mave/balle/lår-træning.

"Der er tale om små hold med ni deltagere plus instruktøren, og så har vi reduceret træningstiden til en halv time for at flere kan få glæde af holdene. Det betyder, at opvarmning og udstrækning er mere op til deltagerne selv at sørge for, sådan at vi kan gå direkte til træningen," forklarer Casper Nielsen og fortsætter:

Støtte fra medlemmer

"Det fungerer super godt, og medlemmerne er bare rigtig glade for at komme i gang igen. De møder op, selvom det regner - de er ikke så sarte. Så nu glæder vi os bare til, at vi må få flere deltagere med på hvert hold."

GoForm-ejerne er også selv glade for igen at være i gang.

Det har været lidt af en hård start i front for centrene, da der jo blot gik to måneder af 2020, før landet lukkede ned.

"Vi lod det fra starten af nedlukningen være op til folk, om de ville sætte deres medlemskab i bero eller ej. Mange har så valgt bare at fortsætte med at betale deres abonnement. Så derfor kunne det have stået meget værre til, end det faktisk gør. Lige nu kan vi med nød op næppe betale vores regninger, så det er fint. Vi er overlykkelige for medlemmernes støtte, og vi kan ikke takke dem nok," siger 45-årige Casper Nielsen, som har 25 års erfaring indenfor træningsverdenen - han er desuden fætter til GoForms tidligere ejer, Morten Kjertan Nielsen.

"Det har været et stort ønske for Laila og jeg at få vores eget center, og så var det bare heldigt, at han gerne ville sælge," siger Casper Nielsen, der betegner sig selv som handyman i foretagendet, mens 39-årige Laila Christophersen, der er uddannet personlig træner og fitnessinstruktør, kører hold i Galten og med tiden skal være daglig leder samme sted.

Publiceret 03 June 2020 16:30