Personalet er det samme og kunderne vil i S.Brød møde de samme søde og dygtige bagerpiger, som de kender fra GuldBageren. Pressefoto

Personalet er det samme og kunderne vil i S.Brød møde de samme søde og dygtige bagerpiger, som de kender fra GuldBageren. Pressefoto

GuldBageren skifter stil og bliver til S.Brød

Bageren på torvet i Hørning har valgt at træde ud af kædesamarbejdet med GuldBageren A/S. Nu hedder de S.Brød

Siden 2001 har der stået GuldBageren på vinduet hos bageren på torvet i Hørning, men fremover vil butikken fremstå med et helt nyt koncept og navn.

Bagerparret Susanne Nielsen og Henning Elgaard Andersen har, efter længere tids overvejelse, besluttet at træde ud af GuldBageren-kæden, som vi har været en del af i 19 år.

"Beslutningsprocessen har været præget af bump på vejen. Værst ramt blev vi af Lukkelovens afskaffelse – det udfordrede vores branche og lukkede mange håndværksbagerier. Og senest kom Coronakrisen på tværs af vore planer. Alligevel er det lykkes os at komme i mål med de mange nye tanker og idéer, vi har tumlet med de seneste tre år. At det lykkedes skyldes ikke mindst den store skare af trofaste kunder til det gode håndværk, samt vort stabile personale, som er mødt tidligt hver morgen gennem årtier og som vi heldigvis har kunnet fastholde trods kriserne. Så det er med en anelse stolthed, at vi snart kan invitere jer indenfor i vores nye univers," fortæller bagerparret i en pressemeddelelse.

Helt nyt koncept

Det nye koncept S.Brød er udviklet af Signe Elgaard Nielsen sammen med to medstuderende som afsluttende eksamen på deres uddannelse i samarbejde med Susanne og Henning.

Sammen med navneskiftet følger et helt nyt koncept med fokus på det traditionelle bagværk, den gode historie, flere food to go-løsninger og mulighed for at nyde en lækker kop kaffe i den nyindrettede hyggelige café.

Bageren på Torvet i Hørning skifter navn og koncept til S.Brød og håber i den sammenhæng på at kunne sætte endnu mere fokus på bagerhåndværket. Pressefoto

Bageren på Torvet i Hørning skifter navn og koncept til S.Brød og håber i den sammenhæng på at kunne sætte endnu mere fokus på bagerhåndværket. Pressefoto

"Konceptet bygger på lige præcis det Hørnings borgere har givet udtryk for, at de mangler. Vi har vendt bøtten på hovedet og taget det bedste fra de gamle traditionelle bagertrends, mixet det med nogle nyere samfundstrends og skabt vores svar på hvad et nutidig bageri skal bestå af. Hos os bruger vi ikke en masse præfabrikerede hjælpemidler, men fremstiller alle vores produkter helt fra bunden – det fungerer bare bedst smagsmæssigt. Det er sådan vi skiller os ud – med unikt bagværk, som ikke fås andre steder," udtaler de.

Derudover bliver der bedre muligheder for at sidde i caféen og hygge med det gode bagværk og en kop kaffe. For udover et navneskift gennemgår butikken også en renovering.

Hvorfor S.Brød?

Navnet skal først og fremmest forstås som en hyldest til bagerhåndværket – det sprøde, lækre brød. Men også en naturlig måde at brød til specielle lejligheder og sæsoner. Det kunne for eksempel være 'SommerenS.Brød', HørningS.Brød' og så videre.

På længere sigt vil bageriet arbejde på, at udvide og tilpasse sortimenter i butikken, samtidig med at sortimentet udvides med et større udvalg af morgen-, frokost- og aftensmadsløsninger. De fortsætter med det populære rugbrødskort og tilføjer også et kaffekort – alle kunder vil kunne få konverteret alle tidligere stempler til det nye kort.

Personalet pointerer, at man som kunde altid er velkommen til at komme med ønsker og forslag til udvalget i butikken.

Publiceret 29 May 2020 09:00