28. maj er der koncert i Landsbyen Sølund

28. maj er der koncert i Landsbyen Sølund

Det spiller:

Sølund vært for Danmarks største Covid-19 koncert

Fem bands spiller op 28. maj i Landsbyen Sølund

Landsbyen Sølund arrangerer, med støtte fra Sølund Musik-Festival, Danmarks største Covid 19-koncert for udviklingshæmmede mennesker. Det sker torsdag 28. maj kl. 11.30 på Sølund, fremgår det af en pressemeddelelse.

Hele fem orkestre vil spille, på samme tid, fem forskellige steder i Landsbyen og skifte imellem bostederne, så alle 15 boenheder oplever 30 minutters koncerter.

"Det bliver en fantastisk formiddag, hvor der synges og danses på livet løs, alt imens der kastes kærlige håndtegn til naboer og musikere. Dagen bliver krydret med pølser på grill, kolde drikke og masser af kaffe og kage – næsten som at være på festival," lyder det.

De musikalske indslag bliver leveret af super gode spillemænd, og der bliver med garanti masser af gode gamle Kim Larsen hits, legendariske Shu-Bi-Dua, og mon ikke der også sniger sig en Birthe Kjær-sang på set-listen…

Det bliver en fantastisk formiddag, hvor der synges og danses på livet løs, alt imens der kastes kærlige håndtegn til naboer og musikere

Rigtig mange af Sølunds beboere oplever, at deres årlige højdepunkter aflyses eller udsættes til 2021. Udviklingshæmmede mennesker har ikke selv resurserne til at få etableret alternativer, så deres sommer kan blive spændende og interessant. Ensomhed, nærvær og fysisk kontakt vejer endnu tungere, når man ikke forstår, hvorfor man ikke må kramme.

Koncerterne kommer til at give store smil på læben, som vi alle trænger til i denne tid, samt troen på, 'at alt nok skal blive godt igen'.

Fonden Sølund Musik-Festival er glade for at kunne sende musikken og den gode stemning helt ind i boenhederne og give beboerne en skøn eftermiddag. Selvfølgelig - sammen hver for sig. Der vil naturligvis tages højde for afstand, så alle regler for forsamling overholdes.

Publiceret 22 May 2020 11:30