Capri, på billedet Lille Capri, fungerer i øjeblikket som skolelokaler for 7. klasserne fra Morten Børup Skolen. Foto: Sonne

Capri, på billedet Lille Capri, fungerer i øjeblikket som skolelokaler for 7. klasserne fra Morten Børup Skolen. Foto: Sonne

Smukfest:

Glad for at kunne hjælpe skolen

Af
Claus Sonne

Corona Det tog ikke mange minutter for folkene i Skanderborg Festivalklub at sige ja til en forespørgsel fra Morten Børup Skolen om at stille i øjeblikket ledige lokaler til rådighed i forbindelse med, at de ældste elever er vendt tilbage på skolebænken.

Det fortæller Søren Kottal Eskilsen, ordførende direktør i Skanderborg Festivalklub, der bl.a. står bag Smukfest.

"Det er helt naturligt for os at sige ja til sådan noget, for vi er en del af Skanderborg og glad for at kunne hjælpe med at løse de udfordringer, der opstår. Vi har også arbejdet tæt sammen med Skanderborg Kommunens meget kompetente kriseberedskab, og det er fx vores vandposter, der står ude i de kommunale institutioner. Vi har også stillet vores lager af værnemidler til rådighed for kommunen," siger Søren Kottal Eskilsen og tilføjer:

"I forhold til de elever, der skal bruge Capri og Waltherhalla på FØLA som skole, så tror jeg da også, at der er spændende oplevelse for dem. Og det er rart for os at mærke, at der liv i vores bygninger."

Publiceret 21 May 2020 10:00