Blandt filmene, du kan nye i Drive-In biografen på Siimtoften er 'Jumanji - the Next Level'. Pressefoto

Blandt filmene, du kan nye i Drive-In biografen på Siimtoften er 'Jumanji - the Next Level'. Pressefoto

Drive-in bio og sammenhold i Ry

Ry står sammen om aktiviteter i Søhøjlandet og de kommende dage byder på en pallette af muligheder

Samtidig med den forsigtige venden tilbage til hverdagen, bliver Ry de næste dage centrum for en lang række aktiviteter Søhøjlandet.

Torsdag, fredag, lørdag og søndag er der fede outdooraktiviteter, hvor ni deltagere og en instruktør kan tage på vandreture, familie ekspedition i Søhøjlandet, der kan prøves kano, kajak og stand up paddling eller klikkes ind i Natureventyr app'en, hvor forældre kan tage på en gratis fortælletur langs Møllesøen med de mindste.

Det er Outdoorfestivalens bidrag til at skabe liv og fejre genåbningen, mens festivalen venter på at høre nyt om forsamlingsforbuddet 10. juni.

"Festivalen var planlagt i pinsen, så flyttet til 14.-16. august, og lige nu har vi fladet den ud over tre måneder, og med konceptet Outdoor365 håber vi, at vi kan være med til at skabe store oplevelser i naturen året rundt," siger festivaldirektør Isabel Morgenstern i en pressemeddelelse.

I løbet af dagene kan genåbning af byens restauranter og caféer nydes, og også byens mange specialforretninger har gjort sig klar til den forsigtige genåbning.

"I Ry har vi været heldige med en enorm lokal opbakning. Og vi er så klar til at vise alle, at selv en lille by har store oplevelser. Lørdag supplerer vi med vores traditionsrige torvemarked, der absolut er et besøg værd," understreger Ry Citys formand, Lone Nielsen.

Drive-in med Danmarks smukkeste udsigt

Når mørket falder på inviterer Ry Biograf torsdag, fredag og lørdag i denne uge til Drive-In Bio på Siimtoften.

"Noget skulle ske, så vi har stablet et kæmpe lærred på benene og fundet de nyeste biograftitler, vi kunne komme i nærheden af, så biografens frivillige og egnens film-publikum igen kan mødes over en god film. Denne gang Corona-korrekt. Parker bilen på Siimtoften, sid sammen og nyd solnedgangen over Himmelbjerget og stjernehimlen, når vi blænder op for tre gode biograffilm i Kr. Himmelfartsferoen," fortæller biografens daglige leder Birgitte Karlshøj.

Filmene er 'Jumanji – the Next Level', 'Fremad' med dansk tale og The Gentleman', lærredet er på 128 kvadratmeter og lyden bliver sendt som FM-signal til bilens radio, så den har du selv lidt af ansvaret for.

"Vi må jo ikke have nogen form for salg på pladsen, så billetter – også slikbilletter – skal købes online på forhånd. Man køber simpelthen billet til én bil, og i den må der så max være 5 personer," forklarer Birgitte Karlshøj.”

Læs mere: www.ry.dk, www.rybiograf.dk og www.outdoorfestivalen.dk/outdoor365

Publiceret 19 May 2020 15:30