Eleverne fra 6. og 7. klasse på Morten Børup Skolen er tilbage på skolebænken - i Smukfests Capri-lokaler, hvor bl.a. Thomas Helmig følger med. Foto: Sonne

Eleverne fra 6. og 7. klasse på Morten Børup Skolen er tilbage på skolebænken - i Smukfests Capri-lokaler, hvor bl.a. Thomas Helmig følger med. Foto: Sonne

Genåbning:

Morten Børup Skolen rykker ind på Capri og Waltherhalla

Smukfest giver en hjælpende hånd, når Skanderborg-skole skal tage imod de ældste elever

Af
Claus Sonne

På rigtig mange skoler bøvler man med at finde plads til de ældste elever, der i denne uge vender tilbage - fordi der skal tages pladshensyn pga. corona. Derfor gælder det om at tænke kreativt, og det gjorde Barbara Kolby, der er lærer på Morten Børup Skolen i Skanderborg.

Se flere billeder fra første skoledag på Capri her:

"Jeg er også frivillig på Smukfest, og da jeg læste i et nyhedsbrev, at festivalens medarbejdere var sendt hjem, tænkte jeg: Mon vi som skole kan bruge de tomme lokaler? Jeg sendte en mail med en forespørgsel og fik et positivt svar i løbet af kort tid. Så mandag rykkede vi ind på henholdsvis Capri og Waltherhalla ved FØLA," fortæller Barbara Kolby og glæder sig over, at Smukfest har været behjælpelig med at opstille borde og bænke i lokalerne.

"Elever og lærere skal primært være ude i det fri, men det er rigtig godt, at vi har adgang til faciliteter som toiletter og trådløse netværk," lyder det fra Barbara Kolby og kaster rosende ord efter Smukfest.

"For os er det fantastisk, at festivalen giver os en hjælpende hånd i en indviklet situation, hvor vi jo er udfordret af en række regler i forhold til corona og smitte," siger hun.

Publiceret 18 May 2020 11:30