Per Emborg med nogle af de ting, man kan købe ekstremt billigt og dermed støtte Sølund Musik-Festival. Foto: Sonne

Per Emborg med nogle af de ting, man kan købe ekstremt billigt og dermed støtte Sølund Musik-Festival. Foto: Sonne

Støtter Sølund-Musik F

Kvikt af Per fra Kvikkerten

Per Emborg støtter Sølund Musik-Festival med udgåede varer til spotpriser

Af
Claus Sonne

Sølund Per Emborg, indehaveren af Kvikkerten på Asylgade, er en af dem, der har brugt coronalukningen til at rydde op. Han fandt bl.a. snørebånd, skocreme og læderfedt, som egentlig bare skulle ud. Men så fik Per en tanke: Hvorfor ikke lade kunderne give det for varen, som de synes, og så give pengene til Sølund Musik-Festival?

"Alternativet var at køre det hele på genbrugspladsen. Men det er da bedre, at festivalen får pengene," siger Per, der har oplevet en kunde gav 200 kr. for et snørebånd.

"Jeg tror ikke, at vedkommende har brug for snørebåndet, men hun ville gerne støtte festivalen. Så bliver man glad," siger Per og lover, at alle varer 'virker'.

"Normalprisen er mellem 20 og 80 kr. for tingene, så man kan gøre en god handel," siger Per og håber, at andre butikker følger trop.

"Jeg vil vædde på, at andre også har ting liggende, som egentlig bare skulle smides ud, selv om de kan bruges."

Lasse Mortensen, leder af Sølund Musik-festival, er glad for initiativet.

"Det varmer da om hjertet, at man i den her tid, hvor der er så meget andet at tænke på alligevel har overskud til at tænke på andre. At han har fået den tanke, at hvis det her kan sælges, så skal Sølund Musik-Festival have pengene, det synes jeg er fantastisk og det er jeg meget taknemlig for."

Publiceret 08 May 2020 18:30