Arkivfoto

Arkivfoto

Debat:

Endelig er Søndervang sat til salg

Martin Frausing-Poulsen, Kjeld Jensen og John Haarup Laursen, Dansk Folkeparti, medlemmer af Skanderborg byråd

DEBAT Endelig bliver Plejecentret Søndervang i Låsby sat til salg, noget der har holdt meget hårdt, men været et ønske fra Dansk Folkeparti i mange år.

Som udgangspunkt har det ikke været vort ønske at sælge plejecentret, men da der ikke har kunnet blive politisk enighed om at bevare centret på kommunale hænder, så har DF støttet beslutningen om at sælge det til friplejecenter.

For DF er det vigtigt, at vore borgere i Låsby-området forsat kan forblive i deres nærområde, når de bliver ældre, og det vil også kunne lade sig gøre, selvom Søndervang bliver solgt til et friplejehjem.

I DF glæder vi os rigtig meget over, at der nu kommer gang i salget. Der har tidligere været nogen der har vist interesse for at købe Søndervang, som desværre blev stoppet, fordi der gik sognerådspolitik i sagen og måske også fordi, at nogle af byrådsmedlemmerne havde nogle ideologiske holdninger, som gjorde, at de ikke ville være med til at sælge plejecentret.

I Dansk Folkeparti nærer vi ikke denne frygt, for rundt omkring i Danmark findes der rigtig mange veldrevne friplejehjem, så hvorfor skulle det ikke kunne lade sig gøre i Låsby.

Publiceret 01 May 2020 07:00