Bestyrelsen består nu af (fra venstre): Thomas Uhre Pedersen, Lucas Gundelach, Lisbeth Gasbjerg, Simon Christiansen og Janne Hallum. Pressefoto

Bestyrelsen består nu af (fra venstre): Thomas Uhre Pedersen, Lucas Gundelach, Lisbeth Gasbjerg, Simon Christiansen og Janne Hallum. Pressefoto

Ny stærk bestyrelse vil hjælpe sårbare unge

Come Together, der er en frivillig mentorordning for sårbare unge, har fået en ny stærk bestyrelse

skanderborg Antallet af unge, der mistrives, er i stærk stigning – og det mærkes også hos Come Together.

Her matches den unge med en ressourcestærk voksen, hvor formålet er at hjælpe den unge til bedre trivsel og til at tro på egne styrker og evner.

Erfaringerne viser da også, at når den unge føler sig set og hørt, så smitter det af på uddannelse og job.

Mentorordningen startede oprindeligt som et projekt under Skanderborg Kommune i 2014 med ildsjælen John Mitchell som projektleder.

Sidenhen er organisationen blevet etableret i Favrskov, Horsens og Odder. Over 200 unge fået hjælp til at komme videre i livet ved at blive matchet med en mentor, som de mødes med et par gange om måneden.

Hvis du har lyst til at høre mere om det at være frivillig mentor i Come Together, er du velkommen til at skrive til Lisbeth Gasbjerg på mail lisbeth@cometogether.dk eller ringe på nummeret 2943 7560.

Bestyrelsen

Bestyrelsen består af følgende fem mennesker:

Thomas Uhre Pedersen, der ikke altid er gået den lige vej i livet, og som derfor har stor forståelse for Come Togethers formål. Thomas er uddannet diplomingeniør og landinspektør og har tidligere arbejdet som frivillig for Folkekirkens Nødhjælp.

Lucas Gundelach, der ser det frivillige arbejde som et godt break fra den almindelige arbejdsdag, hvor salg og indtjening er i fokus. Lucas har en HHX i virksomhedsøkonomi og innovation og arbejder derudover også som frivillig i flere andre organisationer.

Lisbeth Gasbjerg, der gerne vil bruge noget af sin livserfaring og livssyn på at hjælpe dem, der ikke har det så nemt. Udover at sidde i bestyrelsen er hun også kommunikationsansvarlig og mentor i Come Together. Lisbth har en baggrund som projektkoordinator fra uddannelsessektoren.

Simon Christiansen, der er formand for bestyrelsen og som tidligere har hjulpet Børns Voksenvenner med bl.a. at lave en It-platform – et arbejde der nu videreføres i Come Together. Simon er projektleder i IBM og er erfaren inden for projektstyring og strategiudvikling.

Janne Hallum, der i mange år har arbejdet med strategi, vækst og udvikling af virksomheder og mennesker, senest som direktør i uddannelsessektoren. Janne vil gerne være med til at videreudvikle organisationen og samtidig hjælpe med, at flere unge får et godt fundament på deres vej videre i livet.

mj

Publiceret 11 April 2020 10:00