Virksomheden er godkendt af Lægemiddelstyrelsen som lægemiddelvirksomhed. Foto: PR.

Virksomheden er godkendt af Lægemiddelstyrelsen som lægemiddelvirksomhed. Foto: PR.

Corona-krisen skaber høj efterspørgsel på naturmidler

Natur-Drogeriet i Hørning oplever voksende efterspørgsel på naturmidler,der styrker immunsystemet

CORONA Natur-Drogeriet oplever i disse dage unormal høj efterspørgsel på naturmidler, der styrker immunsystemet. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Ifølge salgschef Helle Darling kører produktionsapparatet, der ligger sammen med resten af virksomheden i Hørning, med en for årstiden usædvanlig høj mængde af immunstyrkende produkter.

"I forhold til et almindeligt forår med forkølelse og influenza er efterspørgslen femdoblet på C-vitamin, D-vitamin og Urte-pensil, som alle tre virker immunstyrkende. Stigningerne varierer lidt, men den højeste ligger faktisk hos Urte-pensil, som er et af vores ældre produkter med mere end 40 år på bagen," udtaler Helle Darling.

Urte-pensil er en blanding af grønne urter og rødder, heriblandt echinacea. De bidrager ligesom C-vitamin og D-vitamin til immunsystemets funktion.

"For samfundets skyld håber vi, COVID-19 krisen og dermed formentlig også den unormalt høje efterspørgsel stilner af inden længe, men vi er fuldt leveringsdygtige på trods af travlhed," lover Helle Darling.

Publiceret 31 March 2020 16:00