Store Sløngeldag er rykket til 29. august. Foto: Per Bille

Store Sløngeldag er rykket til 29. august. Foto: Per Bille

Slukørede sløngler udskyder Sløngeldage

Den helt store fejring af Ole Lund Kirkegaards 80-års fødselsdag må vente til august

skanderborg Di Heslige Slønglers Klup har besluttet at flytte Store Sløngeldag til lørdag 29. august.

"Di Heslige Slønglers Klup er fast besluttede på at afholde Sløngeldage med fejringen af Ole Lund Kirkegaards 80-års fødselsdag. Dog har vi i foreningen nu taget konsekvensen af usikkerheden omkring gennemførelsen af Sløngeldage i uge 20, og har derfor besluttet at flytte Sløngeldage 2020 til uge 35," fortæller oversløngel Uffe Høj.

Slønglerne har været i kontakt med alle implicerede i det planlagte majprogram om en flytning til august. Og stort set alle er med på den.

"Vi er utrolig glade for at kunne meddele, at det planlagte majprogram kan gennemføres til august. Kun en enkelt eller to af de hyrede kunstnere, optrædende eller andet godtfolk har måttet melde fra. Omkring det økonomiske regner vi også med, at tabet bliver overskueligt. 96 procent af vores indtægter er funderet i fondsmidler, tilskud og sponsorater. Kun tre-fire procent. kommer fra billetindtægter. Gratisprincippet er en af vores bærende præmisser. Sløngeldage er nemlig for alle uanset økonomiske formåen," understreger overslønglen.

mj

Publiceret 27 March 2020 11:35