Outdoor Festivalen i Ry rykker til august. Arkivfoto: Per Bille

Outdoor Festivalen i Ry rykker til august. Arkivfoto: Per Bille

Outdoorfestivalen i Ry udsættes til august

I stedet for pinsedagene er Outdoorfestivalen i Ry nu rykket til 14.-16. august

Danmarks største friluftsfestival for hele familien, Outdoorfestivalen i Søhøjlandet med base i Ry, har besluttet at flytte festivalen til midt i august.

Festivalen får presset sig ind i en "ledig" weekend midt mellem SmukFest og Aarhus Festuge. I stedet for pinsen er Outdoorfestivalen klar med en sommerfestival, der summer af over 100 aktiviteter, foredrag, bålmad og camp til Gudenåen.

"Vi er rørte over al den opbakning, der er strømmet til os. De seneste uger har vi været i kontakt med mange hundrede frivillige, partnere, aktører, instruktører, foredragsholder - og vi gennemfører næsten det planlagte program," understreger Isabel Morgenstern, der er leder af Outdoorfestivalens sekretariat.

Skud vitaminer til august

"Vi er kommet til den konklusion, at vi vil give vores gæster et ordentligt skud af naturlige vitaminer med udeliv, når vi atter må komme ud i den friske luft. Vi trænger alle til at trække vejret dybt ind, og er der et sted vi kan det, er det i naturen. Om det er på en stille vandretur, ud på vandet i kano, kajak eller på stand up padle bræt. Det at være udenfor giver os energi," konstaterer hun.

"Takket være fantastiske partnerskaber og opbakning fra kommunen, Ry City og mange lokale foreninger, bliver vi klar til at dele friluftslivet med alle," siger Isabel Morgenstern fra det travle festival-sekretariat, der i disse dage kommunikerer online fra hjemmekontorer spredt over hele Danmark.

bo

Publiceret 25 March 2020 14:24