Trods en kæmpestor kundebase er det de færreste, som kan huske, stave og udtale brandets navn 'UnoEuro'. Derfor hedder hostingvirksomheden nu Simply.com. Foto: Adobe Stock

Trods en kæmpestor kundebase er det de færreste, som kan huske, stave og udtale brandets navn 'UnoEuro'. Derfor hedder hostingvirksomheden nu Simply.com. Foto: Adobe Stock LStockStudio - stock.adobe.com

Ingen kan alligevel huske navnet: Danmarks største webhoteludbyder skifter navn

Hostingvirksomheden UnoEuro skifter navn til Simply.com. Håbet er, at det er et bedre brand, som folk kan huske

skanderborg Den populære hostingudbyder UnoEuro, som har kontorer i Skanderborg, tager konsekvensen af, at de trods en stor kundebase har et navn, som de færreste kan huske, udtale eller stave til. I løbet af de sidste 15 år er UnoEuro vokset til at være en af Danmarks største domæne- og webhotelsudbydere.

Men trods en kundebase på mere end 150.000 er det de færreste, som kan huske, stave og udtale brandets navn ”UnoEuro”. Det har hostingvirksomheden nu taget konsekvensen af, og fra 1. marts 2020 hedder de i stedet Simply.com.

Navneskiftet fra UnoEuro til Simply.com har været undervejs i et stykke tid, og ifølge Tom Sommer, CTO i Simply.com, er det tiltrængt med et friskt pust til virksomhedens navn.

Det rigtige for brandet

"Igennem 15 år har vi arbejdet benhårdt for at gøre det rigtige for vores kunder, for vores produkt og for vores platform. Nu er det på tide at gøre det rigtige for vores brand – nemlig at skifte navn," udtaler Tom Sommer.

UnoEuro blev lanceret tilbage i 2004 og er i dag en del af den europæiske IT-virksomhed team.blue, dog fortsat med base i Skanderborg og København.

Selvom opkøb og fusioneringer har fyldt meget i hostingbranchen de seneste år, er det ikke det, der ligger til grund for navneskiftet.

"UnoEuro er hverken blevet købt eller solgt. Bortset fra navnet, logoet og hjemmesideadressen er alt ved det gamle," fortæller han videre.

Hverken medarbejderne eller de mere end 150.000 kunder, som Simply.com har i dag, bliver derfor berørt af navneskiftet. Det er ikke et hvilket som helst navn, UnoEuro er skiftet til. Domænet ”Simply.com”, som er erhvervet via et søsterselskab i team.blue, har nemlig en markedsværdi svarende til et seks-cifret beløb.

”Da vi fandt ud af, at vores kollegaer i team.blue havde det her domæne, lå navneskiftet lige til højrebenet. Simply-navnet passer godt til vores filosofi om at tilbyde velfungerende og moderne hosting, der er let tilgængeligt og ikke koster en formue”, siger Tom Sommer.

mj

Publiceret 17 March 2020 14:00