Rivals adm. direktør Henrik Holvad er en glad mand. Pressefoto

Rivals adm. direktør Henrik Holvad er en glad mand. Pressefoto

Rival med god bundlinje:

Strategisk fokus gi'r pote

Strategisk fokus på totale løsninger er vejen frem

Erhverv Rival A/S kom ud af 2019 med et overskud på knap 3 mio. kr., hvilket er det bedste resultat i 10 år. Samtidig fastholdes en tilfredsstillende omsætning.

Det glæder ledelsen hos Rival, at man er blevet endnu bedre til at tjene penge samtidig med, at en netop gennemført kundetilfredshedsmåling også viser rigtig gode takter.

Rival lukker bøgerne for 2019 med et resultat før skat på 2,9 mio. kr. mod 2,3 året før. Omsætningen fastholdes på et tilfredsstillende niveau og øges med 1,2 mio. kr. Samtidig går Rival ind i det nye regnskabsår med en høj ordrebeholdning. Dermed er fundamentet for et godt 2020 grundlagt, meddeler virksomheden i en pressemeddelelse.

Totale løsninger

Udviklingen i Rivals bundlinje er resultatet af et strategisk fokus på at levere totale løsninger til kunderne, hvor virksomheden tager ansvaret hele vejen.

”Vi er i et marked, hvor det ofte kan komme til at handle om kroner og ører. Vi har på den baggrund gjort meget ud af at kommunikere og dokumentere overfor vores kunder, at den samlede værdi af de ydelser, vi leverer, handler om meget mere end prisen på det enkelte emne," siger adm. direktør Henrik Holvad i pressemeddelelsen.

"Det handler om hele kundens supply chain lige fra tæt samarbejde om udvikling af kundens emner, over indkøb af materialer, produktion, styr på snævre tolerancer, kvalitetskontrol, dokumentation og levering af det rette antal til tiden. Alt sammen områder som kan være med til at spare tid og penge hjemme hos vores kunder. Det er baggrunden for, at vi i dag oftest taler om kvalitet og leveringssikkerhed, før vi taler om prisen,” tilføjer han.

Henrik Holvad ser frem mod 2020 med ro i maven:

”Vi har en rigtig flot ordrebeholdning med ind i det nye år og mange, gode og langvarige kunderelationer med et bredt udvalg af værdifulde kunder i bl.a. forsvars- og olie-/gasindustrien. Vi ser frem til at fortsætte de gode samarbejder og glæder os over, at vores indsats nu også belønnes med en bedre bundlinje.”

Og både Henrik Holvad og Rivals medarbejdere bakkes op af bestyrelsen, idet bestyrelsesformand Bo Schöler ifølge pressemeddelelsen pointerer, at alle i virksomheden har ydet en stor indsats for at realisere de vedtagne strategiske mål, og det er ikke mindst på grund af dette overbevisende teamwork, at bestyrelsen holder fokus på at fortsætte den ambitiøse vækststrategi.

gs

Publiceret 16 March 2020 10:00