Den 42-årige zoneterapeut Cecilia Karlsen er rykket ind i Audonicon. Hun håber at tiltrække både lokale og folk fra eksempelvis Aarhus. Foto: Sonne

Den 42-årige zoneterapeut Cecilia Karlsen er rykket ind i Audonicon. Hun håber at tiltrække både lokale og folk fra eksempelvis Aarhus. Foto: Sonne

Zoneterapeut rykker ind på Audonicon

Cecilia Karlsen fra Højbjerg har efter stress, sygemelding og skilsmisse rejst sig og er blevet selvstændig zoneterapeut

Af
Kim Skovrup Andersen & Claus Sonne

Vanskelige omstændigheder har mundet ud i, at Cecilia Karlsen fra Højbjerg i Aarhus tog en uddannelse som zoneterapeut. Nu er hun netop startet op som selvstændig i firmaet Ceciliakarlsen.dk, der hjælper andre med at få balance i kroppen med zoneterapi både til voksne, børn og babyer - bl.a. i Skanderborg.

Ved hjælp af et såkaldt mikrolån fra Aarhus Kommune har hun taget springet og er blevet selvstændig zoneterapeut for at kunne hjælpe andre med de samme problemstillinger, som hun selv har kæmpet med.

Cecilia Karlsen uddannede sig til zoneterapeut med videreuddannelse i babyzoneterapi og ansigtszoneterapi, og så var der grobund for en forretning, hvor hun hjælper andre med ubalance i kroppen på den ene eller den anden måde. En forretning, der kunne tilpasses hende selv, efter hun flere gange har været ramt af stress og et familieliv som enlig mor til fire børn.

"Mine behandlinger er aldrig ens, for jeg mærker hver eneste klient og hvad præcis, de har brug for. Derfor er mine behandlinger lige så unikke som mine klienter," forklarer Cecilia Karlsen, der både giver behandlinger fra hjemmet i Højbjerg, en klinik i Mejlgade samt i Skanderborg.

"Men jeg kører også gerne ud til mine kunder her i opstartsfasen for at finde ud af, hvor kunderne er," fortæller den 42-årige zoneterapeut, der satser på at trække mange kunder fra Aarhus til Skanderborg.

"For mange af mine kunder er det hurtigere at komme til Skanderborg end til Mejlgade eller Højbjerg, og så er det langt lettere og ikke mindst at parkere ved Audonicon," konstaterer Cecilia Karlsen.

Hjælp til at komme i balance

I sin faglige rygsæk har hun også en pædagoguddannelse, men efter mange år som pædagog, har hun nu skiftet spor.

"Jeg har været stressramt flere gange i et pædagogliv, hvor jeg synes, der er meget pres på. I det hele taget synes jeg, at vi i dag lever i et samfund, der gerne vil have, at vi løber stærkere og stærkere. Til sidst glemmer vi at mærke os selv. Vi bliver presset alle mulige steder fra, og det gør, at vi ikke lytter efter vores krop. Det er dét, jeg gerne vil være med til med zoneterapi. At hjælpe mennesker tilbage i balance og give tid til nærvær," forklarer Cecilia Karlsen og tilføjer: "Og nu kan jeg selv styre, hvor meget pres, der skal ligge i min hverdag."

Publiceret 14 March 2020 10:00