Sprit af for hulan: "Vi skal stå sammen om coronabekæmpelse"

Husk nu håndsprit, opfordrer massør Henrik Lund

Af
Claus Sonne

Der er i den grad gang i spritten hos Eve og Henrik Lund i Zonemassage på Adelgade i Skanderborg, men det er den kedelige slags: Håndspritten.

"For os vil det være en katastrofe, hvis vi er nødt til at lukke forretningen i 14 dage, fordi vi skal i coronakarantæne," lyder det fra Henrik Lund, der sammen med sin hustru i sagens natur er i nærkontakt med kunderne, når disse får massage.

"Vi har altid haft fokus på hygiejne, og nu er vi også begyndt at afspritte blandt andet dørhåndtagene ind til butikken, lågen til køleskabet, alt på toilettet og Dankort-automaten. Og selvfølgelig bliver vores brikse og andre ting, kunderne kommer i kontakt med, mens de får massage, sprittet af eller erstattet med nyt og rent," forklarer han og fortsætter:

"Vi har det seneste år behandlet cirka 200 personer hver eneste måned, så det er altså mange mennesker, der går gennem vores system - og som vi kommer tæt på. Derfor håber jeg, at vi alle 'kommer ind i kampen', både privat og butikkerne, og får sprittet af og tænkt os om, så vi kan stoppe udbredelsen af viruset. Det er til gavn for os alle."

Publiceret 12 March 2020 09:30