Henrik Strømkjær vil hjælpe virksomheder med at finde skjulte værdier. Pressefoto

Henrik Strømkjær vil hjælpe virksomheder med at finde skjulte værdier. Pressefoto

Henrik Strømkjær lever af det, der var hans hobby

Økonomisk ekspert fra Ry finder skjulte penge i virksomheders regnskab

Strømkjær Økonomistyring i Ry stiller nu sine 30 års erfaring og ekspertise til rådighed for små og mellemstore virksomheder på fuld tid. Virksomheden tilbyder hjælp til alt fra daglig bogføring til gennemgang af virksomhedens drift og økonomi for at afdække eventuelle værdier.

Cand Oecon Henrik Strømkjær er indehaver af Strømkjær Økonomistyring. Han har i en årrække udviklet og afholdt kurser for Aarhus Business College under emnet 'Økonomi for ledere'. De deltagende ledere inviterede ofte Henrik Strømkjær ud i virksomheden med henblik på mere konkret hjælp og sparring omkring drift og økonomi. I 2012 startede han derfor en 'hobby-virksomhed' ved siden af jobbet i Aarhus. Der var et behov for ekspertøjne. Én der ikke blot havde forstand på økonomien, men som også kunne afdække nye muligheder og skjulte ressourcer i virksomhedens økonomi.

Gør en forskel

Ved gennemgangen af virksomhedens regnskab, arbejdsgange og processer har det ofte været muligt at finde penge, som ikke var at se på kontoen. ”Og hvad hjælper det at have overskud, når der ikke står penge på kontoen? Den forskel som jeg har gjort for disse virksomheder, vil jeg gerne kunne tilbyde flere,” fortæller Henrik Strømkjær i en pressemeddelelse. Derfor går han nu all in på at tilbyde økonomistyring og konsulenthjælp til virksomheder.

30 års erfaring

Henrik Strømkjær har mere end 30 års erfaring med økonomistyring, heraf 20 år som økonomiansvarlig i koncernregi. Han er vant til de store regnskaber og til at lægge strategiplaner.

”Det skal dog ikke nødvendigvis være stort, for at det er spændende,” understreger han, og tilføjer: Det er altid sjovt at finde de penge, der gemmer sig i regnskabet, men alene det, at overtage en opgave, som giver andre friheden til at gøre det, de er bedst til, har værdi for mig.

”Vi skal gøre det, vi er bedst til. Jeg er bedst til virksomhedsøkonomi. Når virksomheder beder mig om hjælp, kan de koncentrere sig om det, de er bedst til.”

Virksomheden tilbyder at varetage den daglige bogføring for kunderne, herunder også indberetning af skat og moms og klargøring til revision fra kontoret i Ry. Han vil dog også gerne komme også ud i virksomheden for at bistå internt gennem sparring, coaching og ekspertviden.

Publiceret 12 March 2020 17:00