Byrådsmedlem Thomas Cordtz (C) talte på den temaaften, som Skanderborg Forældreorganisation stod bag. Privatfoto

Byrådsmedlem Thomas Cordtz (C) talte på den temaaften, som Skanderborg Forældreorganisation stod bag. Privatfoto

Skanderborg Forældreorganisation stod bag temaaften

Der blev bl.a. talt om skolestruktur og normeringer

Af
Claus Sonne

Skanderborg Forældreorganisation (SKFO) har været yderst synlig det seneste års tid, bl.a. i forbindelse med kampen for minimumsnormeringer. 25. februar var SKFO vært for temaaftenen 'Sæt børnene på dagsordenen'. Her mødtes forældre med børn i daginstitutioner og skoler fra hele kommunen for at høre om lokalpolitik fra byrådspolitiker Thomas Cordtz (K) og erfaringer om samarbejde med kommunen fra Mette Bach Larsen (FOLA og Aarhus Forældreorganisation).

Deltagerne kom omkring mange emner: Skanderborg Kommunes økonomi, skolestruktur, normeringer, målstyring, demokratisk deltagelse, inddragelse og læserbreve i lokalpressen. For børnepolitik er mange ting – og påvirkes af mange ting.

"Vi er rigtig glade for den store opbakning til Skanderborg Forældreorganisation her i vores opstart. Tusind tak til Thomas og Mette for deres tid og store imødekommenhed og for alle de travle forældre, der finder tid til at engagere sig, deltage i arrangementer og hive fat i os, når de er frustrerede. Sammen kan vi meget mere – og i trængte tider er der endnu mere brug for en stærk forældrestemme," siger forkvinde for SKFO, Anna Opstrup Larsen.

Publiceret 05 March 2020 10:00