Bassisten Thomas Bruun har været med i flere bands i Nakskov, men det er endnu ikke lykkedes ham at finde nogle at spille sammen med i Skanderborg. Foto: Anette Bonde.

Bassisten Thomas Bruun har været med i flere bands i Nakskov, men det er endnu ikke lykkedes ham at finde nogle at spille sammen med i Skanderborg. Foto: Anette Bonde.

Bassist søger musikalske legekammerater

Thomas Bruun flyttede til Skanderborg for halvandet år siden sammen med sin hustru - og sin bas

Af
Anette Bonde

musik Ny i byen. Så er det ikke bare lige nemt at finde nogle at spille musik sammen med.

Thomas Bruun, 65, har kun boet i Skanderborg i halvandet år. Han rejste hertil fra Nakskov, hvor han er vokset op og har boet det meste af sit liv. Siden sin folkeskoletid har han stort set uafbrudt haft gang i musikken via forskellige bands og småjobs som musiker ved den lokale revy etc., men i Skanderborg er det endnu ikke lykkedes ham at falde over nogle musikalske legekammerater. Han har uden held forhørt sig på Kulturskolen, nu forsøger han via Ugebladet Skanderborg.

"Jeg spiller lidt for mig selv, men det er jo ikke det samme. Hvis nogle har lyst, så lad os prøve. Bare det at mødes er jo sjovere end at sidde hjemme og spille."

Hits og evergreens

Det første band Thomas Bruun kom med i, var som 15-årig i 'Daisy', hvor han spillede guitar. Bandet fik en impressario, og snart lød Daisy's glade rock og pop rundt i lokale værtshuse og forsamlingshuse. Senere kom de i stald hos den kendte impressario Eugen Tajmer, hvorefter de kom mere rundt på Sjælland og også til Bornholm.

På Bornholm traf et af medlemmerne sin kæreste, og det blev enden for bandet. Thomas Bruun mødte snart efter sin hustru, var blevet udlært elektriker, og musikken blev skubbet lidt i baggrunden.

Undervejs havde Thomas Bruun anskaffet sig en basguitar, og efter nogle år fandt han som bassist sammen med andre musikere i fritidsbandet 'Ups'. Senest spillede Thomas Bruun i seks år i et fritidsband i Nakskov med navnet "Husker du".

Man kan træffe Thomas Bruun på tlf. 23474658.

Publiceret 02 March 2020 19:00