Sofie Alnor var stærk fra både fløjen og i kontrafasen i nederlaget til TTH Holstebro. Arkivfoto: Ole Nielsen

Sofie Alnor, Skanderborg Håndbold (3) 18.10.2019. HTH Ligaen (Kvinde Håndbold Liga). Skanderborg Håndbold-NFH Foto: Ole Nielsen

Skanderborg-damer ramte ikke skiven mod TTH

Skanderborg er stadig i overhængende nedrykningsfare

HTH Ligaen, 22. runde Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro 20-22 (7-11) Skanderborgs målscorere: Sofie Alnor 5, Emma Thatt 3, Stine Holm 3, Anna Berger Wierzba 2, Sidsel Mejlvang 2, Sofia Deen 2, Sarah Stougaard 1, Emma Ernst 1, Mathilde Pedersen 1.

På forhånd kunne man have haft en forvetning om, at Skanderborg-damerne kunne have fået point ud af opgøret mod formsvage TTH, men det blev ikke tilfældet. Træner Peter Jagd sætter ord på kampen:

"Hvis vi skal sige det på en pæn måde, så var dagens resultat og præstation ikke på nogen måde godkendt. Udtrykket og indstillingen var slet ikke, hvor den skulle være, og det gav en tidlig føring på 4-10 til TTH Holstebro. Derfra kom vi tilbage, og det var i sig selv flot ikke at være bagud med mere end 7-11. Det sørgede et godkendt sidste kvarter af første halvleg for, hvor særligt Sophie Moth hev nogle flotte redninger op."

"2. halvleg startede dog mindst lige så skidt. Næsten ingen spillere løste deres opgaver, og selvom vi var forberedt på alt det, TTH kom med, forblev vi passive og lod dem gøre de ting, de var gode til. Det gav så en føring på 8-16 til TTH Holstebro."

Flot debut til Ernst

"Enkelte gode præstationer rundt omkring holdt os inde i kampen, heriblandt debut til Emma Ernst (årgang 2002, red.) , og vi var faktisk tæt på at hente dem til sidst. Men da særligt de defensive aftaler aldrig blev holdt, og vi ikke fandt rytmen og timingen angrebsmæssigt, fik vi ikke lukket hullet. Vi må derfor tage meget skuffede fra kampen. Den følelse skal vi så sørge for at rette op på igen næste uge, hvor turen går til Stadionhallen i Aarhus og et besøg hos Aarhus United."

Næste hjemmekamp er der et stykke tid til – til gengæld er der meget at se frem til! EH Aalborg gæster gode gamle Morten Børup lørdag 21. marts kl. 15:00.

Her er der virkelig vigtige point på spil i bunden af Ligaen, og Skanderborgs damer har brug for god opbakning og en fyldt hal denne lørdag. Så selvom der er længe til, så kryds allerede nu denne lørdag eftermiddag af i kalenderen.

Publiceret 27 February 2020 09:00