Alice Hanberg, Christian Christensen og Børge Møller, der står for herrefrokosten. Foto: Anette Bonde.

Alice Hanberg, Christian Christensen og Børge Møller, der står for herrefrokosten. Foto: Anette Bonde.

Herrefrokoster i Låsby et stort hit

Smørrebrød og samvær samler byens ældre en gang om måneden

Af
Anette Bonde

låsby "Det er rent socialt med spisning og snak. Ja, eventuelle problemer i Låsby er så godt som løst klokken 14, når vi går hjem igen," smiler Børge Møller, Ældresagen, der sammen med Christian Christensen fra Plejecenter Søndervangs Aktivitetsråd i Låsby står for det praktiske ved den månedlige herrefrokost med smørrebrød og kaffe.

"Ja, der bliver både fortalt gode historier, og der er dybsindige snakke. Og så møder man nogle, man ellers ikke ser eller snakker med så tit," siger Christian Christensen.

Det er den 2. tirsdag i hver måned klokken 12-14 i aktivitetslokalet på Søndervang. Der er plads til max 30 i lokalet, og deltagertallet er på 20-25.

Nu også damefrokoster

Nu er damerne også startet, og her var interessen lige så stor. Ved den første damefrokost i januar mødte 25 op. Også her var stemningen i top.

"Alle var vildt begejstrede. Snakken går og pludselig er klokken 14," fortæller Alice Hanberg, der sammen med Jytte Mikkelsen står for det praktiske. Det er den sidste tirsdag i hver måned.

For både herre- og damefrokoster gælder, at dem, der står på listen, er selvskrevne til at komme, og man skal melde afbud hvis man er forhindret. Nye skal skrive sig på listen, og hvis den er fyldt, kommer man på venteliste.

Publiceret 25 February 2020 18:19