Michael Lund, adm. direktør, CEO, i Damstahl, der står bag fem nye, lokale sponsorater. Pressefoto

Michael Lund, adm. direktør, CEO, i Damstahl, der står bag fem nye, lokale sponsorater. Pressefoto Bo Amstrup

Damstahl kaster 50.000 kr. efter lokale projekter

Stålproducenten fra Skanderborg vil uddele 5 x 10.000 kr.

Af
Claus Sonne

Støtte I den kommende tid kan foreninger eller enkeltpersoner hjemmehørende i Skanderborg Kommune få en 'forsinket julegave'. Damstahl, der er leverandør af rustfrit stål i alle afskygninger som fx plader, rør, stang og fittings og har sit hovedkvarter på Danmarksvej i Skanderborg, vil nemlig begave lokale foreninger eller projekter med 5 x 10.000 kr.

"Vi har flyttet nogle af vores støttekroner fra en mere bred geografi til lokale formål, fordi vi har en tæt tilknytning til Skanderborg," fortæller Michael Lund, adm. direktør, CEO, i Damstahl.

Hvert år modtager Damstahl et større antal henvendelser, som typisk kan være fra foreninger, der ønsker at få økonomisk støtte af virksomheden. Michael Lund konstaterer dog, at det kan være svært at give de mange henvendelser lige opmærksomhed, særligt fordi de jo kommer løbende.

"Derfor ønsker vi at samle ansøgningerne – også tidsmæssigt - og har oprettet en ansøgningsformular på vores hjemmeside. Her kan man gå ind og udfylde sin ansøgning bl.a. ved at beskrive, hvad man vil bruge 10.000 kr. til. Om man søger som forening eller som privatperson, og om det handler om fodbold, sommerfugle eller noget helt andet, er i princippet underordnet, da formålet er at støtte lokalt" siger han.

For 2020 er det åbent for ansøgninger frem til 31. marts. Alle ansøgere får besked senest 8. april.

Der kan sende din ansøgning her

Publiceret 28 January 2020 13:00