Niels-Erik Andersen har fejret 25 års jubilæum hos AVK. Pressefoto

Niels-Erik Andersen har fejret 25 års jubilæum hos AVK. Pressefoto

25 års jubilæum hos AVK

Niels-Erik Andersen startede sin succesrige karriere som ansvarlig for AVKs aktiviteter i Mellemøsten

Ry Niels-Erik Andersen har fejret 25 års jubilæum hos AVK. I 1994 startede Niels-Erik sin succesrige karriere som ansvarlig for alle aktiviteterne i Mellemøsten og senere General Manager i AVK Saudi Valve Manufacturing. I 1997 blev Niels-Erik som Vice President ansvarlig for etableringen af AVK i hele Asien, og han igennem alle årene haft en vigtig rolle i opbygningen og udvidelsen af AVK’s aktiviteter i denne region. Det har også betydet, at Niels-Erik og familien har boet de fleste af årene i Asien. I 2014 flyttede familien tilbage til Danmark, og Niels-Erik har de sidste fem år arbejdet som AVK Ambassadør med fortsat megen rejseaktivitet rundt i verden i forbindelse med designerede opgaver.

Som en tidligere bestyrelsesformand engang udtrykte det: ”Niels-Erik kan man smide ud med faldskærm hvor som helst - han vil overleve, tiltrække dygtige medarbejdere, få etableret en organisation og få opbygget en ny AVK-enhed”, hvilket nok er en meget rammende beskrivelse om Niels-Erik, som har boet mere end halvdelen af sit liv udenfor Danmarks grænser, - fast i 12 lande og med oplevelser og besøgsindtryk fra mere end 100 lande, fortæller AVK i en pressemeddelelse.

Privat er Niels-Erik gift med Jytte, som har været en altafgørende støtte gennem alle udstationeringerne. Parret er nu bosiddende i Ry, og sammen har de to voksne sønner. Fritiden bruges gerne på naturoplevelser, litteratur, musik og de fire børnebørn.

"Vi vil gerne ønske Niels-Erik stort tillykke og takke for en engageret og loyal indsats gennem 25 år," lyder det fra AVK.

gs

Publiceret 22 January 2020 13:00