Himmelbjerggården

Himmelbjerggården

Himmelbjerggården og aftenskole i nyt samarbejde

Himmelbjerggården og Ry Aftenskole går sammen om afvikle foredrag og koncerter

Ry Synergien er næsten til at tage og føle på, når Himmelbjerggården og Ry Aftenskole vælger at gå sammen og udbyde foredrag og koncerter. Himmelbjerggården har fantastiske lokaler og Ry Aftenskole har mange års erfaring i at lave arrangementer.

”Om det er små intime koncerter, eller foredrag for hundrede mennesker, så er vores lokaler på Himmelbjerggården gode og med en hyggelig og hjemlig atmosfære,” siger leder og ejer af Himmelbjerggården Aslaug Færch Johnsen.

Himmelbjerggården, der indtil for godt to år siden var institution for børn og unge, er nu forvandlet til Nordisk inspirationscenter for bæredygtig udvikling. OgUdover kontorfællesskab, klinik- og behandlerfaciliteter m.m., rummer gården også lokaler til store og små arrangementer. Der er allerede skabt rum for flere arrangementer bl.a. festival for permakultur i sommer, og en intim jazzfestival i efteråret.

Ry Aftenskole har i over 70 år lavet vedkommende og lærende arrangementer, de har været en levende og engageret medspiller i lokalsamfundet, og står bag flere dialogbaserede foredrag.

I Himmelbjerggårdens vision står der bl.a. at stedet skal være et samlingspunkt med rødder i 2030 målene. Et kreativt og samskabende fællesskab, der mødes omkring medansvarlighed. Med et målrettet fokus gennem samarbejde, samskabelse og innovation.

Og i Ry Aftenskoles vision står der, at skolen skal styrke og udvikle både den enkelte og lokalsamfundet gennem aktiviteter, der bringer mennesker sammen og skaber engagement.

”Når vi vælger at lave et samarbejde, har vi skelet til vores vision og vores værdier. Jeg ser det som en udviklingsmulighed for aftenskolen med et fællesskab om idéudvikling og praktisk rummelighed,” siger Niels J. Kragelund

Allerede i januar kan man komme til årets første arrangement på Himmelbjerggårde – nemlig når Lotte Rosdahl holder foredrag om TrustJournalism. TrustJournalism er en journalistisk metode til et mere nuanceret billede af mennesker i medierne.

Billetter købes på Ry Aftenskoles hjemmeside.

CV

Publiceret 18 January 2020 10:00