Ann-Christine Hellerup Brandt er populær hos danskerne, der hver måned besøger hendes site Valdemarsro.dk millioner af gange.

Ann-Christine Hellerup Brandt er populær hos danskerne, der hver måned besøger hendes site Valdemarsro.dk millioner af gange. Pressefoto

Valdemarsro:

Ann-Christine er Danskernes foretrukne madblogger

Ann-Christine Hellerup Brandt fra Hasselager har skabt en kæmpe succes med sin blog og opskriftsside Valdemarsro.dk

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

mad Hvis man lige står og mangler en god opskrift på sprøde vafler eller den super gode lasagne, så går mange på Google, og man vil i den sammenhæng ofte støde på Valdemarsro.dk.

Hvad der startede med noget hyggeligt og inspirerende til familien har i løbet af 12 år vokset sig til et levebrød for både 41-årige Ann-Christine Hellerup Brandt og manden Martin, der bor med deres to børn i Hasselager.

Hun startede bloggen Valdemarsro.dk, og siden er vokset så meget, at der hver måned er to millioner unikke brugere på sitet for enten at kigge efter opskrifter eller følge med i hendes blog. Det løber op i, at der hver måned er syv millioner sidevisninger på hendes site. Det har resulteret i, at hun siden 2013 startede med at leve af det, og i 2016 kom hendes mand med. Med de mange besøgende er hun Danmarks største madblogger.

"Det er blevet rigtig stort. Man kan forholde sig til min mad, råvarerne kan man finde i alle supermarkeder - det er enkelt, og så smager det godt, uden at der bliver for meget "fittilifut," siger Ann-Christine Hellerup Brandt, der både har de klassiske mormor-retter, anderledes og udenlandske retter på sitet.

Populært blandt folk

Hun har en teori om, at den er blevet så populær, fordi folk vender tilbage til siden igen og igen, og at der bliver talt om Valdemarsro på arbejdspladser og andre steder.

"Jeg hører fra læserne, at de får gode resultater, når de har brugt mine opskrifter, og det giver dem nok lyst til at prøve mere og nyt," siger den populære blogger og opskrift-mager.

Hun har omkring 1100-1200 forskellige opskrifter på siden, og der kommer hele tiden flere til.

"Jeg er slet ikke ved at løbe tør. Jeg synes, det er spændende at prøve nyt, og jeg er slet ikke bekymret for, at jeg ikke kan finde på nye. Jeg er i en kreativ proces, når jeg udvikler opskrifter, og jeg nyder at eksperimentere. Jeg bliver inspireret, når vi er ude at rejse, når jeg oplever noget, er på restaurant, når jeg taler med folk, og de råvarer jeg ser," fortæller Ann-Christine Hellerup Brandt, der har oplevet, at hendes opskrift på 'one pot pasta' er blevet så stort et hit blandt brugerne, at den er gået viralt.

"Den stak helt af på nettet," siger hun med smil i stemmen.

Flere bøger på vej

For ikke særlig mange måneder siden udkom hun med sin første opskriftsbog 'Valdemarsro Aftensmad,' og hun er allerede i dialog med Politikens Forlag om flere bøger.

"Jeg vil helt sikkert gerne komme med flere bøger. Hvad den næste skal hedde, er fortsat en hemmelighed, men jeg er glad for, hvor godt 'Valdemarsro Aftensmad' er blevet modtaget," fortæller hun.

Foruden en bog har hun også udviklet en app, hvor man kan finde opskrifter gratis, og for 200 kroner om året kan man få tilsendt en madplan hver uge.

"Appen er interaktiv, så man har mulighed for selv at skifte ud og bytte rundt på opskrifterne, så de passer til en. Den er nem og overskuelig at bruge," oplyser hun.

Aldrig træt af mad

Selv om både fritiden og arbejdslivet er fyldt med mad, så bliver hun aldrig træt af det, og selv om man måske skulle tro det, så står hun ikke klar med kameraet og helt perfekt anretning, hver gang familien sætter sig til bords.

"Vi er gode til at slappe af sammen med børnene, og vi har en god balance i vores liv. Vi arbejder nok mere end fuldtid, og vi gør det nok også på nogle skæve tidspunkter ind imellem, men for os er det en fordel, for vi kan selv planlægge det. Det er ingen hemmelighed, at jeg selvfølgelig godt kan lide at lave mad og også servere det, så det ser pænt ud, også når der ikke skal tages billeder. Men som alle andre familier har vi også en hverdag med fritidsaktiviteter," fortæller hun.

Se mere på valdemarsro.dk

Som en lille bonusinfo kan vi fortælle, at hendes blog hedder Valdemarsro, fordi familien boede i Valdemarsro ved Malmø, da hun begyndte på sin blog i 2007, og derfor var det naturligt for hende at kalde den det.

Publiceret 13 January 2020 19:00