Brian Svit (tv) og Per Sloth, de to ejere af EDC Skanderborg og Ry. Pressefoto

Brian Svit (tv) og Per Sloth, de to ejere af EDC Skanderborg og Ry. Pressefoto

Brian Svit er medejer hos EDC i Skanderborg og Ry

Han er tidligere elev i butikken

Brian Svit har pr. 1. januar 2020 købt sig ind i EDC Skanderborg og Ry og bliver således medejer af begge forretninger.

"Det er naturligvis ekstra glædeligt, når en medarbejder, som har været elev hos mig, ender med at blive indehaver i butikken," udtaler Per Sloth.

Brian Svit var i praktik hos EDC Skanderborg tilbage i 9. klasse og blev i 2000 ansat som ejendomsmæglerelev. Han har de sidste 15 år været hos EDC i Aarhus og hos EDC i Horsens og har senest, som partner, opstartet en helt ny ejendomsmæglerbutik i det østjyske, hvor han var partner i yderligere to butikker i Aarhus.

Brian Svit er født og opvokset i Skanderborg, hvor han bor sammen med kæresten Bianca og deres to piger i Skanderborg Bakker.

Da muligheden kom for at blive medejer hos EDC Skanderborg i sin hjemby, var Brian ikke i tvivl og slog til med det samme, hvor han nu bliver en del af et stærkt EDC hold i det østjyske.

"1. januar 2019 kom vores erhvervsafdeling med Ole Gissel med i et samarbejde med EDC Erhverv Ejendoms Centret i Horsens, og det har været til stor gavn for erhvervsaktiviteterne og vores erhvervskunder i vores område," siger Per Sloth og fortsætter:

"Samarbejdet med Horsens har udviklet sig meget positivt, derfor har det været naturligt at udbygge dette samarbejde, således at EDC Ejendoms Centret pr. 1 januar 2020 har købt sig ind i vores butikker i Ry og Skanderborg. Dermed bliver vores butikker i Ry og Skanderborg ved med at være meget lokale, samtidig med at de bliver en del af noget større."

Per Sloth fortsætter uændret i butikkerne og ser frem til fortsat at udvikle butikkerne i 2020 til glæde for vores kunder. Han glæder sig til samarbejdet med sine nye partnere; Brian Svit, Christian Højgaard og Alex Mandrup.

Publiceret 11 January 2020 11:30