Sådan ser det i øjeblikket ud, år man går ind på Hørning Kros hjemmeside.

Sådan ser det ud, når man går ind på Hørning Kros hjemmeside.

Hørning Kro er lukket permanent ned

Ifølge UgeBladets oplysninger skal der opføres lejligheder på grunden

Af
Claus Sonne

Der er ikke længere mulighed for at tage et kroophold på Hørning Kro på Aarhusvej. Kroen er nemlig lukket. Det fremgår af kroens hjemmeside.

UgeBladet har forgæves forsøgt at kontakte kroens ejere, men foreløbig har henvendelserne ikke givet bid. Ifølge UgeBladets informationer skal kroen rives ned, hvorefter der skal opføres lejligheder på grunden.

Hørning Kro fik tilbage i november en tur i mediemøllen, da det kom frem, at kroen af Fødevarestyrelsen havde fået tildelt en såkaldt sur smiley. Denne blev blandt andet udløst af 'store løsthængende spindelvæv' samt fedtede skeer og opøsere i køkkenet.

Ved en opfølgende kontrol 28. november fik kroen dog topkarakter. Af rapporten fra Fødevarestyrelsen fra det seneste besøg fremgår det endda, at 'virksomheden oplyser, at loft og gulve i produktionskøkken vil blive repareret og malet i julen 2019'.

På Facebook kan man læse, at en familie fra Hasselager, der havde booket kroen til en konfirmation i foråret, har fået sit depositum tilbage.

Andre Facebook-brugere fortæller om såkaldte Deal-aftaler til brug i disse dage. Det fremgår, at man her ikke kan få sine penge tilbage fra Deal-udbyderen, men i stedet får et gavekort til brug ved andre tilbud.

Publiceret 09 January 2020 10:30