Iværksætter vil give sin viden videre

På to år har østjysk iværksætter skabt millionomsætning ved at rådgive virksomheder om procesoptimering. Nu har han lanceret ny uddannelse af erhvervsfolk

Det er langt fra håndører, Michael Paulsen sparer nogle af landets største virksomheder for, når han finder produktionsfejl, forhindringer og fordyrende procedurer i driften.

Som stifter af konsulentvirksomheden Eye4Improve med adresse i Skanderborg har den tidligere håndværker og maskinmester næsten 15 års erfaring med procesoptimeringsværktøjet Lean Six Sigma.

Michael Paulsen fortæller, at han har ledet adskillige projekter, der har ført til store millionbesparelser, men han må samtidig indse, at hvis virksomheden skal vokse, kræver det flere kvalificerede hænder i landet.

Og det er en af grundene til, at han nu har lanceret en omfattende uddannelse i Lean Six Sigma.

"Jeg er allerede fuldt booket det meste af næste år. Derfor har den nye uddannelse to formål. Dels klæder den deltagerne på til at kunne skabe store besparelser i deres egen produktion, og samtidig tænker jeg den også som en talentfabrik for fremtidige samarbejdspartnere," forklarer Michael Paulsen om den ny uddannelse.

Undervisning i teorien gennemføres via et 140 timers interaktiv e-learning i forskellige tempi. Det er samtidig muligt at vælge branchespecifikke undervisningsmaterialer.

Publiceret 24 December 2019 08:00