Tommy Hansen, 55 år, skifter fra Danfoss til Kamstrup, hvor han skal stå i spidsen for intelligente måleløsninger til fjernvarmebranchen. Pressefoto

Tommy Hansen, 55 år, skifter fra Danfoss til Kamstrup, hvor han skal stå i spidsen for intelligente måleløsninger til fjernvarmebranchen. Pressefoto

Danfoss-direktør skal nu fyre op under Kamstrup

Skal styrke Skanderborg-virksomhedens fokus på fjernvarme

Den Skanderborg-baserede teknologivirksomhed Kamstrup tilfører nye kræfter til deres varmeforretning, hvor Danfoss-direktør Tommy Hansen kommer til at stå i spidsen for intelligente måleløsninger til fjernvarmebranchen.

Tommy Hansen overtager direktørposten efter Knud Bonde, der bliver ansvarlig for at udvikle Kamstrups forretning i Asien.

International erfaring

"Vores ambition er at sikre og yderligere styrke vores position som markeds- og teknologisk leder af intelligente produkter, løsninger og services inden for varme og køling over hele verden. Derfor er jeg glad for, at Tommy Hansen har sagt ja til at stå i spidsen for denne opgave, hvor vi især kan drage nytte af hans internationale erfaring fra en større dansk virksomhed," udtaler CEO Kim Lehmann i en pressemeddelelse fra Kamstrup.

Tommy Hansen er 55 år og bor i Aarhus. Han uddannet ingeniør fra Ingeniørhøjskolen i København og har været ansat i Danfoss siden 1992, hvor han blandt andet har haft internationalt salgsansvar gennem de sidste 20 år.

"Kamstrup har nogle virkelig interessante løsninger til at øge energieffektiviteten, og jeg ser frem til at videreudvikle forretningen internationalt med den erfaring, jeg har fået ude i verden. Vi skal fortsætte med at inddrage kunderne i udviklingen af vores produkter og services, så vi får skabt mest mulig værdi for kunderne. Og vi skal bruge den erfaring, der er opbygget, særligt i Danmark, til at udvikle løsninger, der kan effektivisere og spare ressourcer hos endnu flere forsyninger og samfund," udtaler Tommy Hansen i pressemeddelelsen fra Kamstrup.

"Der er rigtig mange dygtige medarbejdere og specialister i Kamstrup, og jeg glæder mig til at få en større indsigt i deres arbejde og den værdi, som Kamstrup skaber med data," fortsætter Tommy Hansen.

Førende på måling

Kamstrup er blandt verdens førende leverandører af løsninger til måling og styring af energi- og vandforbrug.

Virksomhedens løsninger anvendes på verdensplan af forsyningsselskaber og ejendomsadministratorer.

Publiceret 13 December 2019 17:00