Sparekassen Kronjyllands afdelingsdirektør i Skanderborg Susanne Talbo. Pressefoto

Sparekassen Kronjyllands afdelingsdirektør i Skanderborg Susanne Talbo. Pressefoto

Sparekassen får mere central placering

Sparekassen Kronjylland flytter ned ad gaden og overtager NEM Forsikrings gamle lokaler

Flyttelæsset skal kun fragtes cirka 100 meter, når Sparekassen Kronjylland i foråret 2020 flytter, men det bliver en forskel, der både kan ses og mærkes, mener Sparekassens afdelingsdirektør:

"Vi er simpelthen vokset ud af vores egne lokaler. Vi oplever en god tilgang af kunder og har i forvejen både en stor privat- og erhvervskundeafdeling. Vi mærker, at kunderne i højere grad efterspørger lokal rådgivning og kendskab. Det betyder noget for dem, at vi har fingeren på pulsen og tager del i områdets erhvervs- og foreningsaktiviteter. Så en af grundene til, at vi flytter, er helt enkelt, at vi mangler plads," fortæller afdelingsdirektør Susanne Talbo i en pressemeddelelse.

Råd ved livsændringer

Susanne Talbo forklarer, at en medvirkende faktor også er ændrede kundebehov:

"I dag kan kunderne klare mange af dagligdagens små økonomiske gøremål selv via net- og mobilbank, så når de kommer ind til os i afdelingen, er det i stor udstrækning for at få rådgivning af deres personlige rådgiver. Kunderne tager i stigende grad rådgiveren med på råd, når de overvejer at købe bil eller hus, får nyt job, skal giftes eller skilles, børnene flytter hjemmefra, eller de ønsker at se, hvordan økonomien ser ud, hvis de går på pension. Altså når der sker nogle livs-ændringer, eller når de ønsker et servicetjek af deres økonomi. I Sparekassens nuværende afdeling har vi ikke mødelokaler nok til at klare efterspørgslen, så det glæder vi os meget til at lave om på. Derudover får vi en endnu mere central og synlig beliggenhed lige ved siden af byens kulturhus. Den nye, større afdeling er altså både et udtryk for, at vi har vokseværk, og at vi også i fremtiden ønsker at være en vigtig del af byen," forklarer hun.

Udover at Sparekassen Kronjylland får flere mødelokaler, får hele den flotte gamle bygning på Adelgade 92 en ansigtsløftning. Facaden er allerede ved at blive gennemgået, og indvendig vil Sparekassen de næste måneder indrette sig med en flot moderne afdeling.

"Vi glæder os rigtig meget til at få bedre rammer at arbejde i, men i endnu højere grad til at tage imod vores kunder i en ny flot afdeling. Det er planen, at vi kan slå dørene op til den nye afdeling i maj 2020," fortæller Susanne Talbo.

gs

Publiceret 11 December 2019 08:00