Uforudset 'bøvl' med bl.a. ledninger og brønde betyder, at arbejdet med at rette Adelgade i Skanderborg ud er forsinket.

Uforudset 'bøvl' med bl.a. ledninger og brønde betyder, at arbejdet med at rette Adelgade i Skanderborg ud er forsinket.

Adelgade er 'stort set færdig' inden jul

Der er lys for enden af tunnelen, hvis du er ved at være træt af at holde for rødt lys i Adelgade. Kommunen lover, at vejarbejdet er færdig inden jul...sådan da

Af
Claus Sonne

Skanderborg Udretningen af Adelgade burde efter de første planer have været overstået nu. Men flere kedelige overraskelser betyder, at arbejdet har trukket ud.

"Vi forventer at være stort set færdig inden jul," konstaterer Jens Peter Langballe Sørensen, leder af Vej & Trafik hos Skanderborg Kommune og sætter ord på årsagerne til forsinkelsen.

"Vi har taget hensyn til afviklingen af trafikken i byggeperiode og derfor har lavet korte stykker af vejen ad gangen, frem for at spærre hele vejen, og dels at der har været nogle uforudsete udfordringer: Der har været flere ledningsarbejder, som på trods af tidlig kontakt med ledningsejerne har taget mere tid end ventet. Derudover har vi haft noget besvær med nogle rendestensbrønde. Det var tanken, at de skulle genanvendes, men de viste sig at være i dårlig stand, og derfor har vi valgt at udskifte dem helt."

I øjeblikket er der gang i asfalteringen, og med den overstået mangler der stribearbejde, pullerter, ny belysning og 'diverse små mangler'.

Publiceret 02 December 2019 10:00