O.A på Låsby Skole har styr på trafiksikkerheden, viser deres deltagelse i kampagene 'Børn på vej'. Pressefoto

O.A på Låsby Skole har styr på trafiksikkerheden, viser deres deltagelse i kampagene 'Børn på vej'. Pressefoto

0.A på Låsby Skole vandt trafikkonkurrence

Blev præmieret med drikkedunke, kage og diplomer

Låsby Eleverne i Låsby-skolens 0.A blev lokal vinder i den landsdækkende kampagne 'Børn på vej', som har fokus på, at børn i alle aldre skal lære at færdes sikkert i trafikken.

I den forbindelse har alle 0.-klasser fået udleveret 'Min Trafikbog' med opgaver om sikker adfærd i trafikken. Eleverne har blandt andet svaret på, hvordan cykelhjelmen spændes korrekt, og hvordan de finder den sikreste vej til skole.

Og trafikbogen har eleverne i 0.A på Låsby Skole været så flittige til at udfylde, at de blev udtrukket som den lokale vinderklasse i den landsdækkende kampagne - og blev præmieret med drikkedunke, kage og diplomer.

Stolte over diplom

"Det er altid en fornøjelse at overraske børnene med præmier og tale trafik. De er enormt nysgerrige og har en masse spørgsmål, som vi snakker om. Børn vil så gerne gøre det rigtige, og derfor bliver de også meget begejstrede for at få et diplom med deres eget navn på. Det er ret fantastisk, at der ikke skal mere til," siger projektleder Jette Schmidt i en pressemeddelelse fra Skanderborg Kommune.

Foruden at skolerne underviser eleverne i færdsel og trafikregler, opfordres forældrene også til at træne trafik med deres børn.

jesl

Publiceret 08 November 2019 18:30