5. november åbnede frisør og makeup-artist Dicle Andreah Topcu salon i Ry. Foto: Grethe Bo Madsen

5. november åbnede frisør og makeup-artist Dicle Andreah Topcu salon i Ry. Foto: Grethe Bo Madsen

Fra Fiin til by Dicle:

Ny frisør på Kyhnsvej i Ry

Frisør og makeup-artist Dicle Andreah Topcu er rykket ind i Frisør Fiins tidligere lokaler på Kyhnsvej 13 i Ry

Af
Grethe Bo Madsen

Der er godt nyt til de lokale lokker, idet Dicle Andreah Topcu tirsdag 5. november åbnede salonen 'by Dicle' i Salon Fiins gamle lokaler.

Dicle, der er uddannet frisør og makeup-artist, har de seneste syv år haft egen salon i centrum af Aarhus, men er for kort tid siden flyttet med kæresten til Kildebjerg, og nu rykker hun salonen med.

"Jeg synes, det er et dejligt sted, og jeg tænker også, der er gode muligheder her i Ry," siger hun, der til at starte med vil være alene i salonen.

Specialist i farveteknik

"Jeg har specialiseret mig indenfor bestemte farveteknikker som blandt andet balayage eller baby lights, de her lysnings farver, hvor man arbejder meget i toner. Og ja, så er jeg selvfølgelig også god til at klippe - også børn. Aller er velkommen her hos mig," understreger hun.

"Jeg har også planer om at tilbyde kurser. Det kan være lige fra damer, der gerne vil lære at lægge en festmakeup uden at komme til at ligne en drag queen til mænd, der gerne vil lære at flette deres døtres hår," forklarer hun.

Den nye frisør er ikke økologisk, men Dicle understreger, at hun går op i at være miljøvenlig.

"Jeg synes ikke, det giver mening at tale økologi, når vi står med kemi, men naturligvis tænker jeg meget over, hvad jeg propper i folks hår. Også fordi, jeg jo står med hænderne i det selv hver eneste dag."

Publiceret 07 November 2019 18:30