Godt 300 stillede op til 'Galten-Skovby løber for Knæk Cancer' forrige søndag. Her blev der indsamlet et rekordstort beløb til Knæk Cancer. Privatfoto

Godt 300 stillede op til 'Galten-Skovby løber for Knæk Cancer' forrige søndag. Her blev der indsamlet et rekordstort beløb til Knæk Cancer. Privatfoto

Galten-Skovby satte Knæk Cancer-rekord

'Galten-Skovby løber for Knæk Cancer' slog sidste års rekord og indsamlede over 50.000 kroner til kampen mod kræft

galten Sidste års rekord blev slået med flere længder, da 'Galten-Skovby løber for Knæk Cancer' søndag 20. oktober løb af stablen for femte år i træk på Klank Idrætsanlæg. Godt 300 deltog i løbet, hvor der tilsammen blev indsamlet 50.358 kr. Det er 11.307 kr. mere end sidste års rekord, hvor der blev indsamlet 39.057 kr.

"Jeg synes, det er værd at fremhæve at vi i en lille by som Galten-Skovby kan stå sammen på den måde," fortæller Anika Behrendt, der i år har været tovholder på løbet.

"Der blev virkelig kæmpet og svedt, og det resulterede i, at der blev løbet 806 runder. Dermed slår vi rekorden fra sidste år, hvor der blev løbet 644 runder," oplyser hun.

Som de seneste tre år donerede hovedsponsoren, Pallesen Byg, 20 kroner for hver runde, og det indbragte tilsammen 16.120 kroner. Dertil kom indtægterne fra amerikansk lotteri.

"Vi er så taknemmelige for samarbejdet med Pallesen Byg, uden den støtte ville det slet ikke være muligt at få samlet alle de penge ind," understreger Anika Behrendt.

"Jeg er så overvældet og stolt, over at vi kan få indsamlet så mange penge og på den måde være med til at gøre en forskel i kampen mod kræft."

Publiceret 28 October 2019 08:00